Fotoshoot cadeau

Inmiddels alweer een week geleden, stond er een fotoshoot op de planning. Ik zou namelijk met Sanne een fotoshoot gaan doen voor haar verjaardag.

De fotoshoot had ik via vakantieveilingen gewonnen en dit was de enige fotoshoot waarbij je 1,5 à 2 uur mocht poseren en vervolgens 100 foto’s toegestuurd kreeg! Dit kon via de post op een cd of via de mail.

Ik wil jullie kort vertellen over deze ervaring en hoe dit is gegaan.

hhh   IMG_6790

Sanne is een tijdje geleden jarig geweest en ik moest een origineel cadeau verzinnen… MAAR WAT?! Een douchsetje was te standaard.. uiteten hadden we laatst al gedaan.. een workshop was te ver van huis.. Een cadeau voor je beste vriendin is nog lastiger dan je denkt! Zeker omdat ik haar iets wil geven om samen te doen, en niet echt een cadeau dat je in je handen vast kunt pakken. Eerder een activiteit, een herinnering. Een herinnering die we ons helen leven lang samen kunnen delen. Of in ieder geval met ons meedragen. En hoe fantastisch is het als je die herinnering vast kunt leggen?! En toen kwam het. Jawel, ik geef haar een fotohoot! Dit vind ze vast leuk! Dat hoop ik dan maar…

Nu kwam het 2e probleem: WAAR ga ik die fotoshoot vandaan toveren? Gelukkig bestaat vakantieveilingen. Dit kun je namelijk zo duur maken als je wil, maar mijn budget was op dat moment niet torenhoog, dus ik moest slim zijn.

Helaas waren veel fotoshoot veilingen ver weg, te duur, kreeg je te weinig tijd of foto’s. Ik ben erg kieskeurig en dit was het gewoon allemaal niet! Totdat ik de veiling all-in-the-picture in Montfoort zag. Dit was niet al te ver van huis, je kreeg genoeg tijd en foto’s, en de foto’s waren zelfs goedgekeurd voor een portfolio als model. En model worden voor 1 dag wilden we wel!IMG_6662

Gelukkig was Sanne heel blij met het cadeau en met volle moed, zenuwen en tassen voor met kleding gingen wij op naar de fotohoot!

Verkeerd adres?! Nee shit! En nu?! Gelukkig was de eigenaresse zo slim geweest dat ze haar telefoon nummer naar mij had gemaild, dus wij gingen gelijk bellen. Ze heeft ons heel netjes(in de regen) opgewacht en via de telefoon de weg gewezen. Wat waren wij blij toen we goed zaten!

Ik was erg bang dat alles zou tegenvallen, aangezien ik nog nooit zoiets heb meegemaakt en ik de eigenaresse niet persoonlijk ken. Je weet maar nooit, dacht ik zo. Straks stel ik me iets heel moois voor en valt het tegen!

 

Gelukkig was de eigenaresse super lief, ze had een prachtige studio en een hele lieve hond die ons op de achtergrond gezelschap hield. Wat waren wij opgelucht toen we goed zaten en alles er zo goed uitzag.

Dan nu wat meer over de fotoshoot zelf… We hebben in totaal 3 verschillende kledingsetjes aangehad en zijn zowel apart als samen op de foto gegaan. Wat super leuk was was dat de eigenaresse(en fotografe) heel aardig, spontaan en gezond gek was. Dit kun je verkeerd opvatten, maar in ons geval was dit de absolute stempel op het verhaal. We voelden ons hierdoor op ons gemak en zo konden de mooiste foto’s geschoten worden.

IMG_6796

 

Op de vraag of wij dit vaker bij haar willen doen is het antwoord ja! Het was echt superleuk om te doen, en de sfeer was niet te stoppen! We hebben enorm gelachen en ik kan hier alleen maar positieve dingen over vertellen.IMG_6783

Voor de fotografe/eigenaresse wil ik zeggen dat ze een super toffe meid is en dat ze heel goed is in haar werk! Blijf zo doorgaan 🙂

Ik zou zeggen: als je een fotoshoot wilt gaan doen, twijfel dan niet om dit bij All-in-the-picture in Montfoort te doen! Ik raad haar zeker aan! (ik wordt hier niet voor gesponsord)

All-in-the-picture Montfoort:

Willeskop 7

3417 MA Montfoort

030-6875394

info@all-in-the-picture.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s