Review: Fruit Maskers

IMG_7256

De laatste tijd heb ik een aantal maskers uitgeprobeerd die ik nog had liggen. De verpakkingen zien er prachtig uit en het klinkt heerlijk! Even uitproberen dus, dacht ik. Inmiddels heb ik alle 3 de maskertjes uitgeprobeerd en ga ik jullie het product laten zien en mijn mening hierover vertellen. Enjoy!IMG_7267

De 3 maskers die ik heb getest zijn:

– Dragon Fruit Sauna

– Strawberry Souffle

– Fruit Smoothie

Laten we maar meteen met het eerste masker beginnen. Dit is de Dragon Fruit Sauna. De naam zegt het eigenlijk al: dit masker wordt warm als je dit op je huid smeert. In eerste instantie voelde dit heel vreemd op mijn huid, omdat ik dit niet gewend ben. Maar na enige tijd was mijn huid & ik zelf eraan gewend en kon ik er optimaal van genieten. De geur en de warmte van dit masker werken erg kalmerend. Zo erg, dat ik er bijna van in slaap viel! Wat opzich ook niet verkeerd is! De geur van dit masker is echt heerlijk! Lekker zoet! De kleur vind ik erg leuk, fel roze met kleine ‘balletjes’ erin. Dit is van de Dragon Fruit en werkt(als je het eraf wast) als een lichte scrub.

IMG_7259 IMG_7270 IMG_6590

Na dit masker voelt mijn huid wel redelijk droog aan, omdat het al het olie uit je poriën zou moeten zuigen. Ik denk dat dit masker dat ook wel doet, aan mijn huid te voelen. Nadat mijn huid hierna ingesmeerd is met dagcreme voelt mijn huid geweldig aan. Heerlijk fris, en lekker zacht! Dit maskertje is dus zeker goedgekeurd! Als ik het een cijfer zou moeten geven, ga ik voor een 9,5.

IMG_7247 IMG_7273 IMG_7278IMG_7282

Het volgende masker is de Strawberry Souffle. Wat ruikt dit masker lekker zeg! Ik ga er spontaan honger van.. Dit masker ruikt echt naar pure(zoete) aardbeien. De kleur van dit masker is al helemaal geweldig! Dit is namelijk witroze met een prachtige glans, miljoenen kleine glittertjes.. Noem het maar & het zit erin. Wat een geweldig masker vind ik dit zeg! Het voelt heel zacht op je huid en die glitters maken het helemaal af! Op de verpakking staat dat het hydraterend zou moeten werken, en ik denk dat dit wel klopt. Het is niet zo dat mijn huid hierna super gevoed is, maar zacht is het wel! Mijn huid is bij dit masker minder droog dan bij de vorige. Dus als je huid aan de droge kant is, raad ik deze zeker aan. Al is het niet te vergelijken met de Dr. van der Hoog maskers, deze is ook niet verkeerd! Ik denk dat ik deze ook een 9.5 zou geven.

IMG_7249 IMG_7371 IMG_7373

Dan zijn we inmiddels alweer bij het laatste masker aangekomen, wat de Fruit Smoothie is. Ik zal je meteen vertellen: de geur is echt verschrikkelijk! Na de andere 2 lekkere maskers getest te hebben, had ik van dit masker hoge verwachtingen. Het lijkt namelijk van dezelfde ‘Fruit masker’ lijn te zijn. Alleen ruikt dit masker naar schoonmaakmiddel. Als je deze geur eenmaal hebt geroken motiveert het je niet om dit lekker op je gezicht te smeren. Alsnog heb ik dit wel getest, want misschien is het resultaat van dit masker wel heel prettig! Maar niet is minder waar.. Op de verpakking staat Dat het een ‘Deep Pore Cleansing Masque’ is. Wat inhoudt dat het je poriën diep zal reinigen. Dit geloof ik dan wel weer, aangezien mijn huid verschrikkelijk droog voelt na dit maskertje! De huid zelf(als je met je vingers/hand voelt) voelt dit lekker zacht aan. Maar de huid zelf (van binnenuit) voelt heel droog: alsof het ieder moment kan gaan scheuren. Dit geval was ook al toen het maskertje op mijn huid zat: toen droogde het masker namelijk op, zodat het je huid strak trekt en bij iedere beweging een scheur achterlaat. Niet helemaal mijn ding, dus ik geef zit masker een 6.

IMG_7263Welk van deze 3 maskers lijkt jou het lekkerst? Laat het weten in de reacties!

Vergeet me niet te volgen op YouTube,  Instagram & twitter.

cropped-sweetromance1

5 reacties op ‘Review: Fruit Maskers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s