Review: Essence herfst producten

IMG_7463

Vandaag weer eens een review! Zoals jullie waarschijnlijk al in mijn shoplog hebben gezien, heb ik een aantal herfst producten gekocht van de essence collectie. Helaas waren veel producten al uitverkocht, maar een aantal producten heb ik wel gescoord!!

IMG_7467

En wat zien deze producten er prachtig uit!IMG_7469
Als allereerst de multi color poeder. Dit is een prachtig product waarvan ieder vakje een bladvorm bevat. De poeder bestaat uit 4 kleuren waaronder 1 witte hightlighter, 1 gouden highlighter, 1lichte bronzer & donkere bronzer. Natuurlijk verschilt het per huidskleur waar je deze kleuren voor kunt gebruiken, maar ik denk dat dit voor de meeste mensen geldt.

IMG_7472   IMG_7601

IMG_7481De volgende producten zijn 2 oogpotloden. 1 groene & 1 bruine. De groene kleur heeft als naam 02 Charlie seen in green & de bruine kleur heet 01 Leaves are the new beef. Alle 2 de kleuren doen je gelijk aan de herfst denken, wat natuurlijk ook de bedoeling is! Over het product zelf: het potlood heeft 2 kanten waarvan 1 potlood kant en 1 spons kant. Het sponsje is wel een raar sponsje naar mijn mening, het is niet gemaakt van sponsachtig materiaal maar van solide rubber. Dit werkt persoonlijk ook niet zo lekker op mijn ooglid, want als ik de oogpotloodkleur vervaag met dit rubberen sponsje, voelt dit niet zo fijn aan op mijn ooglid en doet dit na een tijdje zelfs pijn! Het sponsje is voor mij dus een no-go, maar misschien werkt het voor anderen wel heel goed.

IMG_7578 IMG_7580

IMG_7582  IMG_7589

IMG_7593Over de kleur kan ik niks slechts zeggen, het zijn absoluut prachtige kleuren die zeker gezien mogen worden! Het enige probleem is dat de kleuren na een tijdje over je ooglid gaan glijden, waardoor je een afdruk op je niet bewegende ooglid krijgt. Een minpuntje dus! Verder zijn de kleuren ook prima samen te combineren. Welke kleur vind jij het mooist?

IMG_7587IMG_7591

IMG_7482
IMG_7474Dan nu alweer het laatste product, wat een prachtige Lip kleur is. Alleen de verpakking vind ik al prachtig! Nu is dit geen lipstick of lippotlood, maar dit is een lip cream. Dit is ook een van de redenen waarom ik zo nieuwsgierig was naar dit product. Zo dit nu net zo goed blijven zitten als een lippotlood? Na dit product te testen heb ik hier gemengde gevoelens over.. De kleur is prachtig! Dat is 1 ding wat zeker is! Ook de pigmentatie hiervan is zeer goed, naar mijn mening. Je lippen worden goed gekleurd! Zelfs met een subtiele glans. Maar over hoelang dit product op je lippen blijft zitten.. hier kan ik helaas geen goede dingen over zeggen. De kleur wordt heel snel minder en na een uurtje is de kleur er bijna zo goed als af. Dit betekent dat je moet blijven smeren! Nu is dat voor sommige meiden geen probleem, maar continu blijven smeren is gewoon niet mijn ding. Ik wil dat het product zeker een halve dag goed blijft zitten. Gemengde gevoelens dus!

IMG_7499

IMG_7503

Dit was dan alweer de review over deze prachtige Autumn producten! Als je hiervan nog wat wilt scoren, moet je snel zijn! De meeste producten zijn namelijk al weg..

4 reacties op ‘Review: Essence herfst producten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s