Review: Sweet Princess Fruity Lipbalm set

IMG_7635Hee iedereen! Ik ben zo enthousiast! Vandaag ga ik namelijk jullie vertellen wat ik van dit setje fruitige lipbalsems vind!

Als allereerst de verpakking van deze balsems: wat ziet dit er schattig uit! Natuurlijk is dit officieel een setje voor kinderen van 3-7 jaar, maar waarom zou ik dit niet proberen? Als het niet schadelijk is voor kinderen van 3-7 jaar, zal het mij ook weinig kwaad doen, toch? En dus wilde ik dit setje eens even uitproberen! Spijt heb ik hier zeker niet van, want dit setje is zeker niet verkeerd!

IMG_7632

De geuren van deze super leuke lippenbalsems zijn wel kinderlijk chemisch. Het is te doen, naar mijn mening. Ik heb producten gehad die erger stinken, maar ook producten gehad die lekkerder ruiken. De lekkerste geur vind ik de Groene Appel & de geur die ik het meest vind stinken is Kers. Laten we ze dan nu 1 voor 1 gaan bespreken!

IMG_7669

De allereerste balsem die erin zit is de Paarse Druif. De kleur van deze balsem is transparant paars. De kleur glanst mooi! Net als alle andere kleuren trouwens. De geur is erg zoet en ruikt naar chemische waterdruif, om het maar het beste te omschrijven. Lastig om geuren te omschrijven trouwens…

IMG_7670

De 2e balsem die in het setje aanwezig is, is de Groene Appel. De kleur die deze balsem afgeeft is lichtelijk groen gekleurd, maar zo transparant dat het eigenlijk alleen als een glans werkt. Deze geur is vele malen minder chemisch en ruikt heerlijk naar zoetzure Groene Appel.

  

IMG_7671

Dan zijn we nu aangekomen bij het 3e product in dit setje, wat de Kers is. De kleur van deze balsem is duidelijk de meest gepigmenteerde kleur van het hele setje. Ookal is dit nog steeds een transparante kleur, de kleur is wel degelijk goed te zien op je lippen. De geur vind ik ronduit chemisch: maar echt zoete winegum chemisch! Nu ruiken ze allemaal wel wat snoeperig, maar deze is naar mijn mening iets te!

IMG_7672

De 4e lipbalsem is in de Sinaasappel. Dit is duidelijk de minst spectaculaire van allemaal. Het uiterlijk van deze balsem is een stuk saaier, en ook de kleur is zo goed als niet te zien. De kleur is bij de swatches transparant geel oranje gekleurd, maar op je lippen is hier vrij weinig van te zien. Ik vind dit persoonlijk de minst leuke kleur en geur, maar een feit is: je lippen worden hier super zacht van! Het voelt zeker niet verkeerd aan op je lippen, dus voor mij is de rest dan iets minder belangrijk. Stinken doet hij in ieder geval niet, er zit zo goed als geen geur aan.

IMG_7673

De een na laatste balsem is de Blauwe Bosbessen balsem. De verpakking ziet er super vrolijk uit! De geur is weer kinderlijk zoet, plastic &chemisch, om het zo maar te omschrijven. Het is een lastige geur die bijna niet te omschrijven valt. Dat zul je toch echt zelf eens geroken moeten hebben… Over de kleur te spreken, bevat deze kleur wel meer pigment dan de Sinaasappel en Groene Appel. Hij is nog steeds transparant met een blauwe tint. Dit kleurt verrassend mooi op je lippen!

IMG_7674

Dan zijn we nu alweer aangekomen bij de allerlaatste balsem: wat de Aardbei balsem is. Deze verpakking ziet er echt super schattig uit! De geur is winegum aardbei-achtig. Weer eens lastig te omschrijven, naar mijn mening niet heel lekker maar zeker niet zo erg als de Kersen geur. Over de kleur kan ik zeggen dat dit een transparant roze kleur is.

 

IMG_7667Nu we alle kleuren in theorie hebben besproken, kunnen we even gaan kijken hoe ze er uit zien op je lippen.

IMG_7679 ”Naakte Lippen”

IMG_7675 Paarse Druif

IMG_7682 Groene Appel

IMG_7685 Kers

IMG_7690 Sinaasappel

IMG_7695 Bosbessen

IMG_7699 Aardbei

Als allerlaatste wil ik jullie alsnog de swatches laten zien die ik van deze producten heb gemaakt. Nu zijn de kleuren vrij lastig om te zien, aangezien het allemaal transparante kleuren zijn.

IMG_7707

Tot slot, wil ik alles nog even kort samen vatten en mijn mening geven over dit product. De geuren van deze lipbalsems zijn niet de beste fruit geuren die je kan hebben, maar de kleuren zijn erg mooi. Nu zijn dit geen super gepigmenteerde kleuren, maar het zijn natuurlijk ook lipbalsems. Als je een donkere kleur op je lippen wilt hebben die ook nog eens verzorgd, kun je beter een verzorgende lipstick kopen. Zelf ben ik heel erg tevreden over dit product en de verpakkingen zijn te schattig voor woorden! Heel erg leuk om in je broekzak, etui of tas te doen. Om dit nog even wat leuker te maken: door deze constant zoete geur op mijn lippen heb ik minder honger! Hallo pluspunt! Natuurlijk is dit een pakketje voor kinderen, dus zeker voor de meiden of vrouwen onder ons met een klein nichtje, dochtertje, zusje of buurmeisje: voor hun verjaardag is dit een erg leuk cadeau! Maar vergeet jezelf niet: want ook voor jou kan dit heel leuk zijn! Ieder zo natuurlijk zijn eigen ding, maar voor € 4,- bij de Intertoys kun je dit niet laten liggen! Proberen kan geen kwaad, en je lippen worden er verrassend zacht van! Oftewel: geen slecht product!

cropped-sweetromance.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s