Nieuw kapsel! Ervaring, vlog en meer..

224539_382561595156370_409515480_n

Dag lieve volgers! Zoals jullie al hebben kunnen zien op twitter, ben ik afgelopen donderdag samen met Sanne naar de kapsalon geweest. We wilden namelijk allebei hetzelfde kapsel, maar durfden niet alleen! Dus de oplossing hiervan is dat je samen gaat en allebei tegelijk ‘het kapsel’ laat knippen.

De kapsalon waar wij naartoe zijn gegaan heet L’Homme La Femme en zit in Leerdam. Leerdam is een klein gezellig stadje waar wij vaak naartoe gaan. Al wonen wij hier allebei niet!(ga ons dus vooral niet zoeken, want dat gaat je niet lukken)

Over de kapsalon: het is van de buitenkant een beetje verborgen, maar wauw wat ziet dit er prachtig uit van binnen! De inrichting is erg modern, met hier en daar wat ”modern meets retro”. Het is er super schoon en netjes ingericht.  Er zijn in totaal 2 wasstoelen en 5 knipstoelen. Ook kun je mensen meenemen: die kunnen namelijk heerlijk een tijdschriftje lezen aan de tafel achterin.

420440_382558555156674_242171439_n

Sanne gaat altijd naar deze kapsalon, ik was hier nog nooit geweest. Maar omdat Sanne hier erg tevreden over is, ging ik gezellig mee! Ben je al benieuwd naar het kapsel?

581016_382585958487267_431786350_n

Ik zal je niet langer in spanning houden! Wij zijn allebei gegaan voor een..: PONY! Jawel, we wilden allebei een pony maar durfden het niet aan als we alleen zouden gaan. Natuurlijk hoeft een pony niet een hele grote verandering te zijn, maar wij gingen voor de rechte pony. Nu wilde ik gewoon een rechte pony, wat lagen aan de voorkant, en de puntjes eraf. Sanne daar in tegen, wilde gelijk de helft van haar haar eraf! Hoe dan ook, het resultaat mag er wezen!

We vonden het allebei erg spannend, want er gaat een behoorlijk stuk van je haar af als je een pony neemt. Een rechte pony, wel te verstaan… Er zijn momenten geweest dat ik dacht: nou Sanne, ik doe het niet meer.. Ga maar lekker alleen!

Gelukkig heb ik dat idee niet doorgezet, want ik ben er eigenlijk heel blij mee!

IMG_7977-001

IMG_7994-001Dan zijn we toch echt aan de beurt.. Als eerste wordt ik gewassen. Heerlijk trouwens, dat iemand anders dat doet! En ondertussen ook nog eens even lekker onderuitgezakt erbij liggen. Als ik eenmaal gewassen ben, mag ik in de knipstoel gaan zitten. Hier laat ik wat plaatjes zien over hoe ik het ongeveer wil hebben, en ik krijg wat adviezen. De kapster die mij knipte was erg professioneel en wist waar ze het over had! Dat is erg fijn, als je een beetje zenuwachtig bent voor het resultaat! Ze pakte haar schaar en.. HOP! De pony zat er al in. Zo dat gaat snel! Wel gelijk leuk eigenlijk! Pfoe, dat valt gelukkig mee. Want wat was ik bang dat het me niet zou staan! Ik was niet bang dat de kapster het verkeerd zou doen, want ik had alle vertrouwen in de kapster. Maar het kan natuurlijk dat mijn idee van het kapsel, op mijn hoofd erg tegen valt. Gelukkig was dit niet het geval! Het zat eigenlijk gelijk leuk! Hierna heeft ze het nog geperfectioneerd, wat balsems en sprays in mijn haar gedaan & voila! Ik ben klaar! (Als je de beelden hiervan wilt zien, kun je de vlog bekijken op mijn youtubekanaal)

Sanne’s look laat ik in dit artikel niet zien, maar jullie zullen haar snel op mijn youtube account zien:)

IMG_7997-001

Over de service van deze kapsalon wil ik even zeggen: de kapsters waren ontzettend lief & aardig(ondanks onze zenuwen) en de kapsels zien er erg goed uit! Ook waren ze zo lief dat ze mij toestemming gaven om te filmen, dus dat betekent : een kapsalon vlog! Deze vlog kun je bekijken op mijn youtubekanaal.

IMG_7998-001

Wat vind jij van dit kapsel?

cropped-sweetromance1

2 reacties op ‘Nieuw kapsel! Ervaring, vlog en meer..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s