Tv Programma’s die ik kijk

Ik kijk over het algemeen niet zoveel tv, maar ik kijk wel degelijk tv programma’s! Hoe ik dat doe? Ik kijk ze bijna altijd gewoon terug. Als ik me bijvoorbeeld een dagje niet helemaal lekker voel, als ik me verveel.. etc. De meeste tv programma’s die ik kijk zijn terug te vinden op http://www.rtlxl.nl

Ik ga jullie in dit artikel vertellen welke tv programma’s ik op dit moment veel bekijk, welke programma’s ik leuk vind om te kijken, etc. Het is niet zo dat ik alles altijd netjes volg, maar dit zijn wel de programma’s die ik het meeste bekijk.

FF_HollandsNextTopModel_2014_HNTM_01

Hollands next topmodel

Hollands next top model is sinds een tijdje weer op tv! Ik houd echt ontzettend van dit programma. Alle drama, makeovers, fotoshoots en eliminaties vind ik gewoon geweldig om naar te kijken! Helaas is dit tijdelijk op tv..

322574

Samantha & Michael houden zich Thai

Wat kan ik om deze mensen lachen! Niet dat ik ze uitlach, maar wat een leven hebben ze. Ze leven totaal anders dan dat ik doe, en gaan ook helemaal anders om met situaties. Juist dat, vind ik geweldig om naar te kijken.

bannerlogo2333

Expeditie Robinson

Yeuy! Expeditie Robinson is er weer! Ik volg dit programma nu denk ik voor de 2e of 3e keer, dus dat ik nog niet zo heel erg lang. Maar wat is het leuk om te zien hoe mensen zich kapot werken op een eiland om aan het eind geld te winnen. En de complotten die worden gemaakt zijn echt geweldig. Al heb ik soms wel met de kandidaten te doen, het moet wel menselijk blijven jongens! Oke, het is een spel. Maar het is ook echt een SPEL! Het is niet een kwestie van leven en dood en meedoen is sowieso al leuk. Hier zou ik best eens aan mee willen doen!

geer+en+goor222

Geer & Goor

Wat zijn die mannen om te GIEREN! Al mag het soms ook wel een tikkeltje minder Gordon! Gooien met eten, tafels en bestek is gewoon niet oke. Het kost ook allemaal geld weetje.. Toch vind ik het wel leuk om te bekijken en ze doen over het algemeen wel goede dingen voor ouderen. Dat is iets waar ik zeker achter sta!

maxresdefault

Syndroom

Wat vind ik dit een prachtig programma! Mensen die dus een syndroom hebben, worden door Johnny de Mol verrast om vervolgens hun grootste droom uit te laten komen. Ik vind persoonlijk dat er veel te veel wordt neergekeken op gehandicapte mensen. Dit zijn ook gewoon mensen! Het enige wat ze hebben is een chromosoom te veel, een chromosoom te weinig of een andere afwijking. Het feit blijft: het zijn gewoon mensen. Deze mensen kunnen er niks aan doen dat ze zo geboren zijn, en hun ouders ook niet. Ik vind het dus heel erg goed dat deze mensen een eigen programma hebben gekregen om hun grootste droom uit te laten komen. Niks gehandicapten pesten, maar dromen uit laten komen!

Nu ik dit allemaal geschreven heb, besef ik dat het precies 5 programma’s zijn. Wat toevallig! Welk programma vind jij het leukst om te bekijken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s