Lekker Luchtje #1

 IMG_8085

Wat leuk dat je dit leest! De laatste tijd heb ik steeds meer inspiratie om leuke filmpjes en artikelen te maken. En ook nu heb ik een nieuw idee! Het lijkt me leuk om af en toe een ‘Lekker Luchtje’ artikel te schrijven. Het zal uiteindelijk een grote serie worden met per artikel 1 luchtje die ik in mijn bezit heb en erg lekker vind.

Zo krijg jij misschien inspiratie om cadautjes te kopen, of om zelf nieuwe luchtjes uit te proberen.

IMG_8082

Laten we dan bij deze met het eerste luchtje beginnen. Dit luchtje heet C’est Chic Pink en heb ik bij de Primark gekocht. Ik hoop dat dit luchtje weer terug komt, want de laatste keer dat ik bij de Primark was, was deze weg of uitverkocht.

Als allereerst het doosje: dit ziet er echt heel leuk uit! Het doosje heeft een lichtroze kleur dat zo licht is dat het bijna wit wordt. De versiering van het doosje is met een donkerroze kleur, wat lijkt alsof het in het lint is verpakt.

IMG_8080IMG_8075IMG_8078

IMG_8086Over het flesje van het luchtje valt meer te vertellen: deze is namelijk van glas en heeft prachtige versieringen! Als allereerste is de vorm van het flesje vierkant. Het flesje is net zo groot als mijn hand. Dan zit er op het flesje een dopje wat de vorm heeft van een diamant.  Door de schittering lijkt het ook net een diamant! En om het geheel af te maken zit er aan het dopje nog een elastiekje met een prachtige, roze stik eraan.

Hoe moeilijk het ook is om luchtjes te omschrijven, toch wil ik proberen dit voor jullie te doen. Het luchtje is aardig sterk, zonder dat het echt een hoofdpijn geurtje is. Hiermee bedoel ik dat het luchtje een goede sterke geur heeft waardoor je niet 500 pompjes op hoeft te spuiten voordat je het überhaupt ruikt. De geur zou ik omschrijven als vrouwelijk zoet. De geur is warm en doet me denken aan bloemen.

IMG_8089

Dit luchtje ziet er echt super lief uit en ruikt ook nog eens heerlijk! Dus qua cijfer zou ik dit luchtje een 9,5 geven. Jummie!

cropped-sweetromance1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s