Mijn top 5: Youtubers

Vandaag wil ik het eens hebben over youtube. Zoals jullie waarschijnlijk al wel hebben gemerkt, ben ik meer actief op youtube dan op mijn blog. Dat is simpelweg omdat ik eerst film, en daarna weinig tijd over houd om artikelen te schrijven. Dat betekent niet dat ik bloggen niet leuk vind, in tegendeel!

cropped-sweetromance1

Het betekent gewoon dat ik net wat actiever ben op mijn youtubekanaal. Dat houdt in dat ik filmpjes plaats, maar ook regelmatig andere youtubers bekijk. Ik ga jullie mijn top 5 youtubers onthullen.

1. Beautygloss

2. Bubzbeauty

3. Lifesplash

4. Sheling Kamkes

5. Maaike & Damian

Ik vind het erg lastig om zo’n rijtje samen te stellen. Ik volg namelijk ontzettend  veel youtubers en er zijn er eigenlijk meer dan 5 die op mijn top lijstje staan. Zo heb je nog Girlsworld Problems, Disfordazzle, Vera Camilla, Femme, Sanneke, Zoella, Kandee johnson, Michelle Phan, Andreas Choice.. etc etc. Behoorlijk wat youtubers dus!

Ik ga jullie vertellen waarom ik toch deze top 5 heb samengesteld.

Beautyglossnaamloos

Lieve Mascha van beautygloss, ik vind je echt top! Ik volg haar al vanaf het begin dat ze is begonnen op youtube. Dit was op mijn 11e/12e. Ik kwam haar toevallig tegen en ik vond het meteen leuk. Ik wilde het zelf ook doen, maar was hier toen te jong en onzeker voor. Tegenwoordig plaatst ze elke dag een vlog en af en toe een beautyvideo. Ze is niet perfect, maar zeker wel de reden dat ik van youtuben en bloggen weet en waarom ik dit ben begonnen. Naast dat ik het natuurlijk super leuk vind om te doen! 🙂

Bubzbeautylarge

Bubzbeauty is ook een youtuber en blogger die mij ontzettend veel vrolijkheid geeft. Als ik me iets minder voel, dan ga ik haar filmpjes bekijken en ben ik binnen no time weer vrolijk! Het is een super lieve, wijze vrouw die in de tussentijd getrouwd is en een net geboren kindje heeft. Tegenwoordig vind ik het vooral leuk om haar vlogs te bekijken, maar ook deze youtuber volg ik al vanaf het begin van haar youtubekanaal.

Lifesplashmaxresdefault

Dit kanaal volg ik niet vanaf het begin, en om eerlijk te zeggen volg ik Jiami helemaal niet zo lang. Maar wat is zij leuk! Het is een meisje van 14(!) jaar als ik het goed heb. Maar wat heeft zij al veel meegemaakt en wat kan ze leuk filmen! Ik vind het persoonlijk altijd heel leuk om te bekijken, omdat het voelt alsof ik tijd doorbreng met een vriendin. Helaas plaatst ze niet heel veel filmpjes per week en kun je hier dus niet regelmatig naar kijken. Maar het is zeker leuk!

Sheling KamkesDSC_0269b-e1412319850163

Sheling Kamkes is een prachtige vrouw die ik nog maar heel kort volg. Maar wat is ze goed met make up! Echt fantastisch om naar te kijken en een groot pluspunt: ze is verniewend en geeft tips voor youtuben!

profileeeeeMaaike & Damian

Dit youtubekanaal is een kersvers youtubekanaal dat geregiseerd wordt door Maaike en Damian. Deze filmpjes hebben niks met beauty of lifestyle te maken, maar dit ik vooral leuk voor het vermaak. Ik vind het persoonlijk echt om te gieren, en ik hoop deze 2 youtubers dan ook eens in het echt te ontmoeten. Hopelijk kunnen we ooit samen filmen!

2 reacties op ‘Mijn top 5: Youtubers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s