Facebook

Lieve volgers, ik wil jullie in dit artikel even op de hoogte houden van hoe je mij kunt volgen.

Als je me goed volgt, weet je al dat ik een redelijk druk bestaan heb. Maar ondanks dat, ben ik regelmatig te vinden op social media. Zo kun je mij volgen op youtube(LifestyleLaura), instagram(LifestyleLaura1) en op twitter(LifestyleLaura1).

Toch merkte ik ook op facebook, dat er een aantal mensen waren die mij toe wilde voegen op facebook. Nu zal ik dat even toelichten: ik had een facebook account die ik al sinds mijn 15e/16e had. Maar al mijn gegevens stonden hier dus ook op(achternaam, opleiding, woonplaats etc.) En dat is natuurlijk geen probleem, omdat ik alleen bekende mensen toevoegde op mijn account en mijn account voor ‘vreemden’ goed had afgeschermd. Maar zoals ik al eerder zei, hadden een aantal volgers mij toch gevonden op facebook en mij toegevoegd. Wat natuurlijk hartstikke leuk is!

Maar er zat ook een mindere kant aan het verhaal: mijn privacy was namelijk te zien voor deze volgers. Niet dat ik ontzettend veel op facebook zette, of dat er echt belangrijke dingen op stonden.. Maar vooral mijn achternaam en woonplaats vind ik fijner om privΓ© te houden.

Nu heb ik een aantal weken geleden deze facebook account verwijderd, zodat ik een nieuwe kon maken die ook jullie kunnen toevoegen! Helaas moet je 2 weken wachten voordat je account compleet verwijderd is en je dus een nieuwe kunt maken. Nu heb ik eindelijk een nieuw facebook account aangemaakt en ik wil deze graag met jullie delen!

Mijn woonplaats is hierop dus niet te zien, maar je kunt zo wel op de hoogte blijven van al mijn acties!

Je kunt mij vanaf nu vinden op facebook onder de naam: LifestyleLaura1.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je me toevoegd! Liefs, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s