Review Max en More 28 color eyeshadow palette

IMG_8645

Voor mijn verjaardag heb ik ontzettend veel cadeaus gehad, waaronder dit palette. Ik vind het een prachtig palette, met wel 28 kleuren! De naam van dit palet is NO.4 Nude. Vrijwel elke kleur heeft glitters of is glanzend.

IMG_8643

Over de indeling van dit palet zou ik zeggen: het is een beetje 50/50. De linker helft is naturel, wat ik het meest draag qua ooglook. De rechter helft daarin tegen heeft hele donkere kleuren. Zoals diepzwart, chocolade bruin en donker blauw. Dit zijn kleuren die ik eigenlijk nooit draag. Wel voor looks, maar niet in het dagelijks leven. Misschien moet ik leren om naar feestjes voor een wat zwaardere look te gaan. Maar ook ik word steeds ouder, dus wordt dit ook steeds vanzelfsprekender.

IMG_8644

Terug naar het palet! De kleuren zijn 1 voor 1 goed gepigmenteerd, al zijn de donkere kleuren een stuk zichtbaarder. Maar hierin zal de kleur natuurlijk ook meewerken.

Verder zitten er nog 2 sponsapplicators bij die aan beide kanten gebruikt kunnen worden. Hier werk ik zelf nooit mee, omdat ik dit niet fijn vind. Toch is het wel makkelijk dat het erbij zit, mocht je ooit dit palet meenemen in je tas en je kwast vergeten.

IMG_8662

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit palet! Ik weet niet hoeveel deze kost, aangezien ik dit als cadeau heb gekregen. Wel weet ik dat deze bij de Action te koop is.


5 reacties op β€˜Review Max en More 28 color eyeshadow palette’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s