Review: 5 in 1 gezichtsborstel

IMG_9849

Een tijdje geleden heb je op mijn youtubekanaal kunnen zien dat ik een gezichtsborstel heb besteld bij Groupdeal. Deze borstel heeft 5 verschillende opzetstukken en kostte €20,- inclusief verzendkosten.

IMG_9847

Inmiddels heb ik deze borstel elke dag gebruikt om mijn gezicht mee schoon te maken en ik moet zeggen dat mijn huid sterk verbeterd is. En dat al na een kleine week! Mijn huid heeft veel minder snel puistjes of plekjes, en deze verdwijnen ook sneller. Ook losse velletjes, dode huidcellen en korstjes zijn veel sneller verdwenen.

Kortom: voor mijn huid heeft deze borstel nu al ontzettend veel goeds gedaan!

IMG_9865

Zoals ik al zei, heeft deze borstel 5 verschillende opzetstukken, ieder met een eigen doel. Je kunt ze allemaal gemakkelijk van de basis af halen en er gemakkelijk weer op zetten.

IMG_9878

De schroef waaraan je de opzetstukken zet draait rond, waardoor ieder opzetstuk ook ronddraait.

IMG_9877

De borstel kan op 2 verschillende standen gezet worden: Hard of zacht. Indien je een gevoelige huid hebt, zet je hem op de zachtste stand.

IMG_9871

Dit is de borstel die ik het meest gebruik. Hiermee kun je je huid goed schoonmaken.

IMG_9872

Dit is het make-up sponsje voor je ogen; hiermee kun je je make-up op en rond je ogen mee verwijderen. Dit is een zacht sponsje en is dus prima voor deze plekjes met een gevoelige huid.

IMG_9874

Dit sponsje lijkt heel erg op de vorige, maar dan veel compacter. Dit sponsje is van latex en is bedoeld voor de ogen. Ik zou hiermee niet de oogmake-up verwijderen, aangezien dit sponsje zo compact is dat je deze lastig schoon krijgt.

IMG_9873

Dit is een opzet stuk die er erg raar en agressief uitziet. Het lijkt namelijk erg op een nagel vijl. Ondanks dat dit product erg pijnlijk lijkt, is dit verrassend zacht voor je huid. Het verwijderd dode huidcellen, losse velletjes, etc.

IMG_9875

Het laatste koppelstuk is misschien wel het meest interessante : dit is namelijk een koppelstuk met 4 balletjes die er ‘los’ in zitten. Dit houdt in dat niet alleen het opzetstuk draait, maar ook de balletjes erin. Hierdoor wordt de bloedstroom gestimuleerd waardoor je minder snel ‘problemen’ krijgt.

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond! 🙂

cropped-sweetromance1

11 reacties op ‘Review: 5 in 1 gezichtsborstel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s