Ervaring Workshop MENCO

IMG_0260

Lieve volgers, jullie hebben in de tussentijd op mijn youtubekanaal een filmpje en in vlogmas kunnen zien dat ik afgelopen dinsdag samen met Sanne een make-up workshop heb gevolgd bij MENCO.

profile_175376274_75sq_1369211448

MENCO is het bedrijf van Pim Menco. Hij geeft workshops, houdt een blog bij en verkoopt make-up producten(ook via een webshop!). De locatie waar dit bedrijf zit, is in Dordrecht. Pim Menco zelf heeft voor vele grote merken gewerkt zoals: Dior, Ici Paris, Chanel etc. Bij advies moet je dus bij hem zijn! Inmiddels heeft hij door alle klussen bij verschillende bladen en merken zelf een bedrijf op kunnen starten.

Wij hebben hier samen een workshop gevolgd voor avond make-up. Je kunt namelijk kiezen uit 3 verschillende workshops:

1. the natural look

2. smokey eyes

3. avond make-up

Alle 3 lijken het mij leuke workshops, maar aangezien ik al redelijk wat weet over ‘the natural look’ en ‘smokey eyes’ leek het mij leuker om de avond make-up workshop te volgen. Zeker voor de feestdagen leek dit mij niet verkeerd 🙂

IMG_0257

We kwamen aan op locatie, en kregen meteen de mededeling dat we deze workshop met zijn 2’en volgden, aangezien de rest van het gezelschap had afgezegd. Normaal geeft Pim Menco de workshop voor 6 personen, maar wij hadden het geluk alle aandacht te krijgen! Hierdoor hebben we veel vragen kunnen stellen, veel geleerd & ik heb zelfs de gelegenheid gehad om te kunnen en mogen filmen! Natuurlijk heb ik niet de gehele workshop gefilmd, want voor nog meer tips & tricks zul je toch echt zelf naar een workshop moeten gaan. Wel heb ik de ooglook mogen filmen, en deze is dan ook geheel te zien om mijn youtubekanaal. Hierin leer je gloednieuwe technieken en een prachtige ooglook. Ga dus snel even kijken zou ik zeggen!:)

Voor de volledige tutorial moet je hier zijn.

Wil je de vlog hiervan bekijken? Dat kan hier.

Onze ervaring met Pim Menco en zijn workshop was ontzettend leuk en positief! We hebben echt heel veel geleerd en ik zou het je zeker aanraden mocht je van make-up, nieuwe dingen leren en gezelligheid houden.  IMG_0255

Gegevens workshop MENCO:

http://www.pimmenco.com/
Voorstraat 273
3311 EP DORDRECHT
e: info@pimmenco.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s