HEMA Eyebrow Gel

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, ben ik altijd druk in de weer met mijn wenkbrauwen. Ik heb liever prachtige wenkbrauwen en geen mascara op, dan andersom.

IMG_0959

De wenkbrauwen vormen namelijk je hele gezicht. Zonder (goede) wenkbrauwen kun je er al snel boos, moe of ziek uitzien. Een goede wenkbrauw is dus een must.

Eens in de zoveel tijd verf ik mijn wenkbrauwen met een doe-het-zelf pakje van bijv. het Kruidvat. Dit geeft je wenkbrauwen een heldere, kleur. In mijn geval heb ik dit nodig, zeker nu ik mijn haarkleur donkerder heb geverfd dan mijn natuurlijke haarkleur. Hierdoor lijken mijn wenkbrauwen al snel te licht en is het geheel uit balans. Ik wil niet zeggen dat iedereen zijn wenkbrauwen moet verven, het is maar net wat je eigen voorkeur is en of je dit nodig hebt.

Een kleur erin maakt het dus al beter, maar dan heb je nog de vorm..

Meestal spoot ik wat haarverf(heel slecht! moet je niet doen!) op mijn vinger en veegde ik dit in mijn wenkbrauw om deze in vorm te krijgen. Niet erg gezond, en de haartjes werden hier erg hard van.

Nu kwam ik dit product tegen bij de HEMA: de gel om in de wenkbrauw te smeren. Speciaal gemaakt voor de wenkbrauw, en er zijn verschillende kleuren.

IMG_0961

Ik wilde er graag 1 met kleur proberen, dus ik koos de kleur bruin. Wat licht voor mijn wenkbrauwen, maar het doet goed zijn werk. Je wenkbrauwen blijven goed in model, gedurende de hele dag. Mits je eraan gaat zitten natuurlijk!

Hier en daar kun je zelfs je wenkbrauw ermee opvullen, maar aangezien dit een erg lichte bruin is doet de kleur weinig werk voor mij. Verder ben ik heel erg blij dat ik dit product gekocht heb! Het doet namelijk goed zijn werk en mijn ogen komen er beter door uit. Inmiddels gebruik ik dit product dagelijks en mijn gehele gezicht is erdoor opgefrist!

Zou jij dit product willen proberen?

cropped-sweetromance1

7 reacties op ‘HEMA Eyebrow Gel

  1. Ik heb het geprobeerd ! In het begin was ik echt heel enthousiast maar hij ging erg snel op en idontknow why maar uiteindelijk was ik ook niet meer zo enthousiast over het resultaat… Ik doe het nu gewoon weer met een potlood en poeder!

    Liked by 1 persoon

    1. Oh dat is jammer.. Misschien dat dat mij nog moet overkomen maar ik ben er al een behoorlijke tijd blij mee. Maar je lichaam veranderd ook continu, dus daar zou het ook te maken mee kunnen hebben. In ieder geval heel erg bedankt voor je reactie!☺️

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s