T. Le Clerc Foundation

Het is alweer een maand geleden dat jullie hebben kunnen zien hoe Sanne & ik een geweldige en super leuke make-up workshop hebben gevolgd bij Pim MENCO in Dordrecht.

Op de workshop heb ik een foundation opgekregen waar ik heel tevreden mee was. Deze heb ik toen ook gekocht en inmiddels bijna dagelijks op gehad. Ik droeg nooit foundation, dus dit was een groot verschil.

IMG_0308

De Foundation is van het merk T. Le Clerc en is een hydraterende, vloeibare foundation. Degene die ik heb tenminste, want MENCO heeft vele verschillende foundations.

De kleur die ik op dit moment in mijn bezit heb is 02 Clair Rosé. Op dit moment is het winter en is mijn huid dus op zijn allerlichtst. Waarschijnlijk zal ik in de zomer(als ik dan foundation gebruik) een donkerdere kleur moeten.

IMG_0302

Maar voor nu ben ik zeer blij met dit product: het maakt mijn huid goed egaal, zonder dat je de foundation ‘ziet zitten’ of ‘voelt zitten’.

IMG_0298De foundation trekt vrijwel meteen in mijn huid, zonder zwaar, dik of dicht aan te voelen. De foundation geeft niet af, zelfs niet wanneer ik mijn scooter helm een aantal keer op heb gehad die dag! Dat is erg belangrijk voor mij, zeker voor het rijden van de scooter.

Maar het is ook niet handig als je aan het werk bent en met je hoofd op je hand leunt, en vervolgens een hand vol foundation hebt en een wang zonder. Dit was vroeger wel het geval bij mij..

Ik heb het idee dat de foundation na een aantal minuten(en gedurende de hele dag) beter zit dan wanneer het er net op zit. Dan is het namelijk beter ingetrokken en ‘gekleurd’.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze foundation!

De foundation kun je in de winkel bij MENCO kopen of online.

cropped-sweetromance1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s