Nivea dag & nacht crème

IMG_1456

Mijn huid vind ik erg belangrijk, en deze verzorgd ik dan ook goed. Af en toe een scrub, maskertje en genoeg buiten zijn. Dat zijn de essentials van een gezonde, probleemloze huid.

Maar dat niet alleen!

Want je moet je huid ook goed insmeren! Niet alleen voor de zon, maar überhaupt voor de dag en de nacht. Het beste is om een aparte dag en nacht creme te hebben van dezelfde lijn. Natuurlijk kun je verschillende merken combineren, het is een kwestie van gewoonweg uitproberen.

Zo heb ik een hele tijd de creme van Bio.. Gehad, vervolgens een tijd de … En op dit moment gebruik ik de dag en nacht creme van Nivea.
Elke dagcreme die ik heb gebruikt was prima, maar het net niet helemaal.. Totdat ik stom toevallig met dit product in aanmerking kwam. Mijn moeder gebruikt namelijk al een behoorlijke tijd deze crèmes, en aangezien mijn creme op was, moest ik eventjes die van haar gebruiken.

IMG_1454

Man wat was dit lekker! Hij ruikt heerlijk, maakt mijn huid niet ‘knapperig’, droog of vettig. Het is een creme die heerlijk te smeren is, zonder dat mijn huid erbij knapt. Ik heb namelijk een erg droge huid, die snel knapt (voor mijn gevoel, dat is natuurlijk niet echt zo) als ik er te hard op wrijf of duw. Helaas is het dan ook weer zo dat wanneer ik een te vette creme gebruik, het weer niet goed intrekt of dat ik hier puistjes van krijg.. Allemaal niet de bedoeling!

Van deze creme krijg ik geen puistjes, ook niet als ik een behoorlijke laag pp smeer. De creme wordt goed opgenomen door mijn huid en glanst na enige tijd nadat het opgebracht is niet meer. Dat is erg fijn! Geen glimmende, vette creme laag dus!

De nachtcreme is wel iets vetter dan de dagcreme, omdat je huid deze voeding ’s nachts meer nodig heeft.

Dit product zou ik je dus zeker aanraden! Je huid veranderd continu en het is dus een kwestie van dingen uitproberen. Good luck!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s