Ciaté Emerald Collection

IMG_1495      Wat is dit een prachtige pakketje!
Mijn moeder heeft deze ooit in de glossybox/prettybox gekregen, en ik had het geluk dat ik deze mocht hebben!

IMG_1497

Het gehele pakketje is van het merk Ciaté, wat een goed nagellak merk is.
De verpakking en de inhoud is groen, en ik ga jullie laten zien wat er allemaal in zit & hoe dit er uit ziet op je nagels.

IMG_1501

Als allereerste zit er een prachtige groene nagellak kleur in. Een redelijk fel kleurtje, zonder er goedkoop of kinderachtig uit te zien.

IMG_1502

Vervolgens kun je je nagels gelakt laten, of versieren met de caviar pearls. Dit zijn hele kleine gekleurde balletjes die je over je nog natte nagels gooit. Dit geeft een erg cool effect! Het blijft wel beter zitten als je er nog een laagje transparante nagellak overheen doet. Ook zit er een trechtertje bij om alle overige balletjes terug in het potje te krijgen. Handy!

IMG_1505Moving on to the glitters!! Er zit een behoorlijk groot bakje in het pakketje met geweldige glitters! Deze kun je op dezelfde manier op je nagels krijgen. Wauw deze vind ik echt prachtig! Met een vegertje kun je de overige glitters van je nagel af vegen.

Misschien wel het coolste effect ooit: de luxurious crushed velvet! Dit is zoals het woord al zegt, minuscule stukjes fluweel. Natuurlijk in de kleur groen. Deze stukjes blijven prachtig op de natte nagellak plakken en met het vegertje veeg je de losse stukjes weg. Dit is naar mijn mening echt het leukste effect ooit! Het voelt heel cool en blijft mooi zitten. I love it!

IMG_1509

Welk effect lijkt jou het leukst om op je nagel te dragen? Houd je liever van nagellak op zich of zou je het liefst alles tegelijk op 1 hand willen doen?
Laat het achter in de comments, en vergeet niet een kijkje te nemen op mijn youtubekanaal.

Fijne dag lovely’s!!

2 reacties op ‘Ciaté Emerald Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s