Professioneel 120 oogschaduw palette van beauty4sale.nl

IMG_3328

Dag beauties!

Oh wat ben ik toch verliefd op dit palette! Elke keer als ik hem zie denk ik: HELLYEAH!

Dit prachtige palette heb ik in de aanbieding weten te scoren  op  beauty4sale.nl . Terwijl ik dit bestelde, plaatste ik een berichtje bij de bestelling: ”Lieve medewerkers van beauty4sale, ik ben een blogger/youtuber en zou graag van jullie producten gebruik willen maken en hierover filmen en schrijven op mijn blog en youtubekanaal. Met vriendelijke groet, Laura – LifestyleLaura.”

IMG_3314Dit berichtje was bedoeld als: hee, ik ga over jullie producten schrijven en filmen, vinden jullie dit goed als ik hier mijn mening over uit? Vervolgens kreeg ik mijn pakketje en stond dit erop: ”Hoi Laura, Bedankt voor je bestelling en wat leuk dat je gebruik wilt maken van onze producten voor je blog. Bijgevoegd vind je wat
testers van de Sleek Rose Gold Blush en de Sleek Pixie Pink Blush. Daarnaast krijg je een tester van de tea tree concealer van W7 en een lippenstift van Sleek, namelijk Russian Roulette. Veel plezier ermee en we houden je blog in de gaten! Team beauty4sale.nl”

OHH EMM GEE!

Dit had ik niet verwacht! Dit was ook helemaal niet mijn bedoeling geweest, maar wauw! Wat leuk! Ik wil jullie hiermee niet aanmoedigen om gratis producten te regelen, want dat is niet de bedoeling! Hoe dan ook, erg lief van beauty4sale en ik ben hier zeker blij mee! Je kunt over alle producten dus ook een artikel verwachten 🙂

Nu ik hier al niet blij genoeg mee was, maakte ik het palette open.. haaaaaaaleluuuujah!!

Wauw er zitten wel 120 prachtige kleuren in. Allemaal andere kleuren, de een super matt en de andere met een prachtige glans. Voor iedere dag dus keuze genoeg! Om dat allemaal nog beter te maken, zijn de kleuren stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd. Je kunt alle swatches bekijken van boven naar de beneden: het hele palette door.

                                                                        Bovenste helft van het palette:

IMG_3336

IMG_3339

IMG_3345

                                                                         Onderste helft van het palette:

IMG_3352

IMG_3360

IMG_3364

Ik ben erg onder de indruk van dit prachtige palette! En dat voor maar €21,99 + €2,47 verzendkosten. Wauw.. ik ga deze site vaker bezoeken!

Al heb ik voorlopig denk ik wel genoeg oogschaduwkleuren haha! Wat vind jij van dit palette? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening! En mocht je de unboxing hiervan willen zien; dat kan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s