Lush Dark Angels

IMG_2452Yeuy eindelijk de lush dark angels!

Inmiddels heb ik dit product al meerdere keren gebruikt, maar om heel eerlijk te zijn weet ik nog steeds niet heel zeker hoe ik dit precies moet gebruiken.

Je moet de klei-achtige substantie aanmaken met een ieniemienie klein beetje water zodat dit een dikke pasta wordt die je vervolgend op je gezicht en hele lijf kunt smeren.

IMG_2453

Maar is het nou een scrub of laat je het ook even zitten als masker?

Te lang laten zitten is het niet met dit goedje: het is niet zozeer uitdrogend, maar als je het lang laat zitten wel!
Erg verwarrend? Ja vind ik ook!

Het goedje zelf is gemaakt van houtskool en andere middeltjes. Waarom ik nou net de houtskool noem? Nou, houtskool is erg goed voor de oliën & vetten in je huid. Zo helpt het acné bestrijden.

IMG_2454

Echter, als je dit spul te lang op je gezicht laat, droogt het teveel uit en gaat je huid juist extra oliën & vetten aanmaken om de vetbalans van de huid weer op peil te krijgen. Dan krijg je zoveel vet in de huid dat het juist snel acné krijgt.

Lang story..

In ieder geval: ik vind het een fijn product! Mijn huid voelt erg zacht na het gebruik hiervan, zonder droog te voelen(wat bij mij al snel het geval is). Of het echt werkt tegen acné? Hmm.. Lastig te zeggen.. Ik heb wel het idee dat mijn huid minder rood en ‘vlekkerig’ is erdoor. Dat is ook heel goed toch?

Wel laat de scrub een vettig zwart laagje achter op je huid, dus hierna jezelf inzepen is een must. Tenzij je met zwarte vlekken in je nek rond wilt lopen natuurlijk..

Ik vind het een fijn product, mijn huid wordt er zichtbaar door verbeterd. Natuurlijk verschilt het resultaat per huid en levensstijl. Je zult voor de optimale mening het toch echt zelf moeten testen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s