Mac lipstick + lippotlood

L

Zoals jullie al eerder in mijn vlogs van het beautygloss vriendinnenweekend hebben gezien, ben ik samen met Iris naar de MAC store in Eindhoven geweest.
Hier heb ik 2 producten van MAC gekocht: een lipstick en een lippotlood. Allebei de producten zijn vrijwel dezelfde kleur.

Om de kleur het beste te beschrijven zou ik ze beschrijven als een natuurlijk, oudroze kleur. Het zijn allebei matte kleuren, maar het potlood is nét even wat matter dan de lipstick.

IMG_6338

De lipstick kun je kopen voor €19 in de kleur Mehr. Het lippotlood kun je kopen voor €15,50 in de kleur Edge to Edge.
Ondanks dat de kleuren vrijwel identiek zijn, kun je toch een klein verschil zien. Zoals ik al eerder zei is het potlood iets matter,maar ook is het potlood iets paarser van kleur dan de lipstick. Het verschil is heel klein, maar terwijl ik ze op mijn hand streepte zag ik dit. Als je ze los draagt of in combinatie, is dit verschil gelukkig niet te zien. Al kun je natuurlijk met het lippotlood alleen wel een mattere look maken.

IMG_6336

De pigmentatie van deze MAC producten is geweldig; met 1 streep kun je meteen de kleur bewonderen.
Ondanks dat MAC producten niet heel goedkoop zijn, betaal je wel voor de kwaliteit. Zo heb ik ook gemerkt (dmv swatchen in de winkel) dat de matte lijn wel een van de meest gepigmenteerde lipproducten zijn van MAC. Omdat mijn liefde voor matte lipproducten nog niet beter kon worden, zijn deze dus ook nog eens super gepigementeerd!

  1. lippotlood alleenIMG_6340
  2. lippotlood met lipstick erover IMG_6347

5 reacties op ‘Mac lipstick + lippotlood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s