L’oreal Paris CC Cream

IMG_6603

Persoonlijk houd ik niet van de ‘ik-zie-je-make-up-zitten-look’ dus een BB- of CC cream past perfect in mijn straatje.

Eigenlijk wist ik helemaal niet dat dit product bestond, maar ik heb van mijn lieve vriendinnetje Iris dit product als verjaardagscadeau gekregen. Gelukkig was dit de goede kleur (you know me well Iris!) en kon ik deze eens even lekker uitproberen.

In eerste instantie schrok ik eigenlijk; het is namelijk een groene vloeistof die je op je gezicht moet smeren! Toch even proberen.. Hoe meer ik smeerde, hoe meer huidskleur ik tevoorschijn zag komen. Pfjieuw: ik heb geen groen hoofd!
Na wat bestuderen zag ik dat de vloeistof groen is, waardoor de roodheid in je gezicht verminderd wordt. In de groene massa kun je minuscule deeltjes zien die huidskleurig zijn. Ik neem dus aan dat je die balletjes uitsmeert waardoor de huidskleur tevoorschijn komt. Volg je het nog..?
IMG_6607
IMG_6608
IMG_6611
 Anyways, ik ben super blij dat dit product de roodheid in mijn huid bedekt op een natuurlijke manier, waardoor je er net wat beter uitziet zonder de ‘ik-zie-je-make-up-zitten-look’ te dragen. Nog een pluspunt; hij is mat genoeg om op zichzelf te dragen. Bye poeder!

4 reacties op ‘L’oreal Paris CC Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s