Wimperextensions bij Beauty Department

Een weekje voor de feestdagen heb ik voor het eerst wimperextensions laten zetten. Ondanks dat dit grotendeels op film staat, wil ik dit graag stap voor stap uitleggen.

IMG_2473

De wimperextensions heb ik laten zetten in Nieuwegein, in salon beauty department.

De techniek die ze bij mij heeft toegepast is de one by one techniek. Met deze techniek word er op elk wimperhaartje een extensionhaartje geplaatst. Dit waren in mijn geval zwarte haartjes met zwarte lijm.

IMG_2443

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Ik werd op een heerlijk ligbed geplaatst waar ik languit mocht liggen. Vervolgens werden mijn onderste wimpers met tape aan de huid onder mijn ogen vastgeplakt. Dit voorkomt het vastplakken van bovenste- en onderste wimpers.
Hierna mocht ik mijn ogen sluiten en werden alle extensions geplaatst. De duur van de behandeling ligt eraan hoe veel wimpers je hebt. Bij mij duurde dit een uurtje.

Na de behandeling mag je 24 uur geen vette producten op en rond je oog gebruiken, en niet onder de zonnebank. Zo kan de lijm goed uitharden.Na deze 24 uur mag je alleen waterhoudende producten op je wimpers gebruiken.

Het resultaat van de wimper vind en vond ik gewoonweg prachtig; ik hoefde niks op mijn ogen te doen om er toch fris en fruitig uit te zien!

Helaas merkte ik na zo’n 1-1.5 week dat mijn ogen lichtelijk geïrriteerd raakten door de wimpers.. Zo voelde ik de beginpunten regelmatig prikken in mijn ooglid, en begonnen de wimpers te ‘hangen’ waardoor ze vaak in of voor mijn ogen hingen.

Na 2 weken heb ik dus besloten om ze zelf (voorzichtig!) eraf te pulken. Ondanks dat ik je het niet aanraad, leek het mij toen het beste. Heel voorzichtig, met veel geduld er toch maar afhalen.

AI..!!!!!

Letterlijk DE HELFT van mijn wimpers waren weg.
Qua hoeveelheid, en qua lengte. Wauw, wat heb ik korte wimpers!!

 

Bij deze moet ik dus met veel tegenzin zeggen dat als je wimperextensions laat zetten, je deze steeds opnieuw moet bij laten bijwerken.

Voor mij zal dit (waarschijnlijk) de eerste en de laatste keer zijn, aangezien de wimpers of de lijm mijn ogen irriteerden en ik hierna verschrikkelijk korte wimpers had..

2 reacties op ‘Wimperextensions bij Beauty Department

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s