Essence stay all day translucent fixing powder

Tijd om je neus te poederen! Je kent het vast wel; een glimmende kop. Niet echt charmant.. Of ladylike.. Het is dus super fijn als je een goede poeder bij de hand hebt die er voor zorgt dat de glans als sneeuw voor de zon verdwijnt! Nu maar eens kijken of de poeder van Essence doet wat hij beloofd..

Deze poeder zou je niet alleen mat moeten maken, maar hij zou er ook voor zorgen dat je make-up goed blijft zitten en je kunt hem zelfs gebruiken om make-up (denk aan oa blush, bronzer) te blenden. Daarnaast is de poeder kleurloos en zou dus voor ieder huidtype goed zijn.

IMG_5385

Over het algemeen doet hij inderdaad wat hij beloofd; mijn huid blijft redelijk lang mat. Geen hele dag, maar zeker wel een halve.

Klein minpuntje; de poeder geeft wel duidelijk een witte waas. Dus mocht je licht of donker getint zijn; dan is dit waarschijnlijk niks voor jou. Gelukkig past de poeder zich wel iets aan waardoor hij voor mij net te dragen valt. Niet te veel smeren, want ik krijg er toch een ietwat bleker uiterlijk van!

Maartoch; je kunt het product voor een prikkie kopen en het gaat een behoorlijk tijd mee!

5 reacties op ‘Essence stay all day translucent fixing powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s