Allure kristalpads

De zomer staat om de hoek en het is wel zo fijn om tegen die tijd lekker haarloos en zacht door het leven te gaan. Right ladies?

Ik ben een tijdje terug op het I love Beauty event geweest waar ik deze kristalpads heb gekocht van Allure. De laatste tijd heb ik deze getest en nu geef ik hier mijn mening over.

IMG_1891

In eerste instantie lijkt dit het wondermiddel wat iedere vrouw in huis moet hebben; je huid wordt er super zacht van en alle haartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Super!

Helaas merkte ik dat de pad na 2x gebruikt te zijn al vrijwel niks meer doet. Zonde! De verkoopster beweerde mij dat ik met 1 pakje makkelijk een jaar vooruit kan. Dan is die €25 helemaal niet zo duur!

IMG_1894

Nu zit er in 1 pak een groot- en een klein handstuk waar je de pads op kunt plakken. Er zitten van beide groottes 4 pads in de verpakking. Dat betekent dus; 3 maanden met 1 pad. Nou niet dus!

Omdat ik in eerste instantie dacht dat ik iets verkeerd deed, ben ik trouw doorgegaan met steeds dezelfde pad te gebruiken. Om vervolgens vrolijk de douche in te stappen met mijn geliefde scheermes. Dat heeft ook geen nut..

Om nou te zeggen dat de pads niet werken zou ook een leugen zijn, maar 2 à 3 keer hoogstens, kun je ze wel gebruiken. Voor dat aantal werkt het nog redelijk goed, om vervolgens hierna alle werkingen te verliezen.

Of ik het de €25 waard vind? Ehm nee.. Sorry! Ik ga liever aan de slag met conditioner, scheermesjes en een lichaamsscrub. Werkt net zo goed en misschien zelfs beter!

2 reacties op ‘Allure kristalpads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s