Ha-Ra producten Rachel Kromdijk

Mijn huid is nog steeds niet vergelijkbaar met de meeste huidjes onder ons.. Tijd om dus weer eens iets nieuws te proberen!

Een aantal maanden geleden kreeg ik van Rachel Kromdijk de tip dat ik deze 2 producten van Ha-Ra eens moest proberen. Rachel is namelijk een consulente bij dit merk en wilt vooral mensen met een moeilijke huid helpen.

De producten zijn een beetje prijzig; al is een goed product vaak wat aan de duurdere kant. Alhoewel ik op dat moment erg krap bij kas zat, zat mijn huidprobleem mij zò erg dwars dat ik besloot om de gok te wagen.

In mijn geval werd mij aangeraden om de Milk & Tonic te proberen. De allereerste indruk was goed, en ik hoopte dan ook dat mijn huid er voor de komende tijd goed op zou reageren.

In eerste instantie deed dit het ook; de eerste 1,5 week reageerde mijn huid goed! Mijn huid was minder vlekkerig, en ik kreeg minder snel puistjes. Als ik deze wel had, verdwenen ze erg snel.

Totdat ik dit 1,5 vol hield en mijn huid er steeds heftiger op reageerde. Nu had ik op Rachels blog wat ervaringen van andere mensen gelezen en las ik hierin dat het normaal was dat de viezigheid in je huid er door de HaRa producten uit wordt gewerkt en je dus even door de heftige reactie heen moet. Het uitzicht daarna zou dus goed zijn.

 

Klinkt ergens wel logisch; eerst alle viezigheid eruit zodat de huid daarna goed schoon is & blijft.

Voor de zekerheid stuurde ik Rachel toch een berichtje; ik was op dat moment namelijk erg onzeker over mijn huid en bang dat ik misschien zelf iets verkeerd deed.

Ze adviseerde mij om de dagcréme die ik op dat moment gebruikte, niet meer te gebruiken. Zo zou mijn huid beter op moeten knappen.

Zonder crème verder dus!

IMG_8648

Mijn huid bleef er nog steeds erg heftig op reageren; daarnaast was mijn huid eigenlijk veel te droog om zonder crème verder te gaan. Toch wilde ik graag dat mijn huid beter werd, dus ik bleef maar doorgaan.

Na zo’n 1,5 maand hoorde ik van mijn familie dat mijn huid alleen maar erger werd. Dit zag ik zelf ook..

Ik heb dus toen weer Rachel een berichtje gestuurd met foto’s en al. Ik voelde me erg schuldig om haar hiermee ‘lastig te vallen’ maar ik was zelf compleet in de war. Waarom hielp dit niet? Waarom werden zoveel huidjes beter en die van mij niet? Waarom moet mij dit overkomen? Wat doe ik verkeerd?

Ik kan je vertellen; ik heb ontzettend veel geprobeerd in 10 jaar. Tot nu toe hielp niks. Acné is een probleem waar je absoluut niet aan gewend raakt! Je kunt er verdrietig of zelfs depressief van raken.

Ondanks dat het heerlijke producten zijn, waren deze producten absoluut niet voor mij bestemd..

Toch waren ze fijn in gebruik!

De Milk is erg dik en verwijderde veel viezigheid van de huid. Toch voelde mijn huid hierna ietwat droog aan. Na de Milk spoelde ik mijn gezicht met water en droogde ik het af.
Hierna depte ik de tonic op mijn gezicht en decolleté en liet dit geheel drogen. Klaar is Kees!

 

De producten voelden erg schoon op mijn huid en ruimten heerlijk naar aloë vera. Elke dag een echte spabehandeling! Helaas met een vervelende afloop..

4 reacties op ‘Ha-Ra producten Rachel Kromdijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s