12x voordelen van single zijn

Nog steeds geen perfecte partner kunnen vinden? No worries; I’ve got your back!

Want laten we eerlijk zijn; single zijn is geweldig!

Genoeg tijd om je droom waar te maken!
Natuurlijk ligt het aan je werk/school rooster en welke hobby’s of sporten je ernaast doet. Maar hoe dan ook; alle overige vrije tijd is geheel aan jezelf. Alle tijd dus om je droom waar te maken!

Geen onnodig gezeur
Ondanks dat relaties leuk kunnen zijn, geeft het je vaak ook onnodig gezeur. Zoals ‘waarom antwoord je niet op mijn appje’ ‘vind je me niet meer leuk’ op dat moment dat je een dutje aan het doen bent..

100-single-1024x540

Je eigen beslissingen
Het is goed om rekening te houden met anderen, maar nu kun je vooral rekening houden met jezelf. Eigen beslissingen maken zonder je druk te hoeven maken om de reactie van de ander. En dat is goed!

I woke up like this
Je hoeft je voor niemand mooi te maken; alleen voor jezelf. Dus wanneer je zin hebt in die onesie, een knot op je hoofd, ongeschoren benen en een moddermasker; who cares?!

Geen zorgen meer
Oke, waarschijnlijk zal niemand ooit compleet zonder zorgen zitten.. Maar wanneer je een partner hebt (vooral wanneer je heel erg voor je partner moet zorgen) zul je je automatisch hier en daar zorgen maken voor de ander. Dat hoeft niet meer!

Who run the world? GIRLS!
Tijd om vaker met de meiden af te spreken! Je zult zien hoe vaker je ze spreekt, hoe beter je je gaat voelen!

6424176_orig

Laten we gaan sparen
Als je geen relatie hebt zal het meestal het geval zijn dat je minder uitgeeft. Misschien wel meer aan jezelf..? Maar sowieso geen; dure weekendjes weg, dure bus/treinkaartjes, voor iedere verjaardag van de schoonfamilie uiteten, cadeautjes kopen voor elke verjaardag, etc. Dus laat die bankrekening maar vollopen!

Eigen baas over eigen lichaam
Als je single bent kun je geheel zelf beslissen wat je aantrekt, wat je eet & hoeveel je sport. Geen ‘welk shirtje vond hij nou zo mooi staan’ gezeur. Doe gewoon waar jij zin in hebt! Daarnaast kun je, ongeacht de gelegenheid, altijd een lipstickkleur opdoen die jij mooi vindt. Niemand die het eraf kust.

Knoflook ‘till the end!
Mocht je van knoflook houden; je hoeft je niet in te houden! Niemand die er last van heeft. Dus go all the way!

relationship-dreedom-single-favim-com-635657

I do what I want
Net zoals je eigen beslissingen maken, kun je ook zelf weten wat je doet. Je kunt gaan en staan waar je wilt; niemand zal je zeggen dat je verplicht bent om niet tegen diegene te praten die jij zo aardig vindt. Of dat je niet uit mag gaan… Of dat je die ene vriendin niet mag helpen… Of dat je die ene jongen niet mag appen… you name it.

Alles is voor jezelf
Alles wat je koopt, krijgt, spaart of zelfs wint; je mag het allemaal zelf houden! Lekker egoΓ―stisch op z’n tijd is geen probleem!

Bespaar jezelf verdriet
Als je single bent kun je niet gedumpt worden. Dat is een plus!

3 reacties op β€˜12x voordelen van single zijn’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s