#ProArtist HD Pro Refill Oogschaduws

Wat een prachtige kleuren!

Ik heb ze gekregen voor mijn verjaardag en eerlijk gezegd was ik hiervoor niet bekend met dit merk. Inmiddels getest en wel; kan ik jullie mijn mening geven over deze prachtige oogschaduwkleurtjes.

Ik heb totaal 4 losse oogschaduwkleuren die ik in een magnetisch palette bewaar. Zo kun je zelf je palette samenstellen met losse pigmenten van allerlei merken. Heel erg leuk!

img_4424

Deze oogschaduw heeft de naam eyeshadow matte 06 en is huidskleurig. De pigmenatie is goed en hij is goed om met een andere kleur te mengen of om als ondergrond te gebruiken voor je ooglook. Hij is matte en past daardoor bij iedere look!

img_4433

De lichtroze/paarse glitterende oogkleur met de naam eyeshadow shimmer 03 ziet er veelbelovend uit! Helaas is de pigmentatie ronduit slecht en heeft het een rare, dikke crème-achtige substantie. Nu heb ik wel ontdekt dat als je heel licht met je vinger/kwast over de kleur gaat het effect mooier is. Je hebt dan vrijwel geen kleur maar wel glitters. Niet mijn ding helaas…

img_4437

Ik was eigenlijk het meest benieuwd naar deze dieprode kleur. Hij is enorm warm, matte met een ietswat shimmereffect en doet me denken aan een kampvuur. Hij draagt de naam eyeshadow colour 09 en de pigmentatie is absoluut fantastisch! Ik had hiervoor nog geen enkele rode kleur en dit was dus compleet nieuw voor mij. Na wat experimenteren ontdekte ik dat rood eigenlijk een hele draagbare kleur is en ik deze dus vaak zal gaan gebruiken.

img_4443

Deze matte, gitzwarte kleur heeft de naam eyeshadow matte 03 en is gewoonweg fantastisch. Ik heb een aantal zwarte oogschaduws in mijn collectie maar geen enkele heeft zoveel pigment en is zo zwart als deze. Gek genoeg dezelfde finish als de rode variant en dus niet compleet matte. Zeker een topper!

img_4445

Al bij al vind ik alle kleurtjes top. Alleen de glittervariant zal ik niet snel gebruiken aangezien hij niet fijn aan te brengen is en daarnaast niet veel pigment heeft.

Maar mijn eerste indruk van dit merk is goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s