Essie Gellak

Een prachtig nieuw product wat ik tijdens de L’Oreal trainingen in mijn goodiebag ontving. Wat enorm leuk!
Ik heb hier enorm veel geleerd over dit nieuwe product. Ik zal het zo goed mogelijk na vertellen. Vandaag deel ik alles over mijn ervaringen over dit nieuwe Essie product.

Aan het uiterlijk is te zien dat de lakjes gel lakjes zijn; ze hebben namelijk een ronddraaiende beweging die gebaseerd is op het ronddraaien van een jurk. Het witte flesje is de topcoat en het doorzichtige flesje de kleur.

img_5086

In dit geval is het de kleur 345 Bubbles Only. Dit is een prachtige donkerbruinrode kleur. Hoe meer laagjes, hoe bruiner hij wordt.

img_5076

Niet alleen het flesje zelf draait rond, ook het staafje waar het kwastje aanzit draait rond. Leuk detail! En het heeft ook nog eens een functie; zo glijdt de lak namelijk minder snel van het staafje waardoor je de lak geleidelijker aan kunt brengen. Het kwastje zelf is net zo breed als de gewone Essie lakjes; wat heerlijk snel werkt.

Het is de bedoeling dat je beide lakjes met een redelijk dikke laag aanbrengt. Waarom? Er zit in beide lakjes een verschillend membraan dat zich aan elkaar hecht. Hoe dikker de laag; hoe meer membranen en hoe beter de lakjes dus aan elkaar kunnen hechten. Zo blijft je kleur langer mooi.
Helaas is de topcoat door dit membranenfeit niet te combineren met de gewone nagellakjes die je al in huis hebt. Maar ik moet eerlijk zijn; ik heb dit nog niet geprobeerd en misschien werkt het wel.

 

img_5055

De lakjes drogen behoorlijk snel waardoor je snel klaar bent met je manicure. Het resultaat is prachtig; het is net of ik bij de schoonheidsspecialist ben geweest! Maar dan thuis.. en een stuk goedkoper..

De lak blijft zeker 1,5 week mooi & dat terwijl ik ENORM veel met mijn nagels werk!

Mocht je de kleur zat zijn kun je het gemakkelijk weghalen. De lakjes zijn namelijk te verwijderen met nagellakremover. Met of zonder aceton. Handig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s