Clinique Anti-Blemish Foundation

Zoals jullie nu waarschijnlijk allemaal al wel weten is dat ik een enorm moeilijke huid heb.. Gevoelig in de zin ‘snel uitgedroogd’ en ‘snel puistjes’. Bah, vervelend!

Nu snap je vast wel dat ondanks je het liever niet wilt bedekken ivm uitslag, je toch graag de roodheden en oneffenheden wilt bedekken. Iets wat lastig te combineren is..

Bij deze heb ik de Anti-Blemish Foundation van Clinique getest; een product dat belooft je gevoelige/acné-huid te verbeteren. Ik ben er erg enthousiast over! Vandaag vertel ik waarom.

Ik heb me een aantal maanden geleden goed laten adviseren bij de Douglas. Daar kwam dit product uit.

img_4377

Het product is redelijk vloeibaar maar niet heel dun. Het blijft goed aan de huid plakken en toch kun je het product goed uitsmeren. Je hebt hierdoor niet veel nodig en zeg eerlijk; dat vinden we allemaal fijn!

De dekking is erg goed al heeft het geen nep uiterlijk. Na een aantal seconden droogt de foundation op waardoor hij en matte finish heeft en niet afgeeft. Fijn als je die ene tante 3 zoenen moet geven!

Daarnaast blijft de foundation echt verbazingwekkend lang zitten; ik werk ermee, ga ermee uit & sporten. Tijdens dit alles blijft hij prima (&mat!) zitten. Aan het eind van de dag ziet het er nog net zo goed uit als aan het begin van de dag. Dat is een dikke plus! Geen poeder nodig.

img_4390

De flacon heeft een tuutje wat erg hygiënish werkt en niet zo’n troep geeft.

img_4462

De linkerhelft van mijn gezicht draagt ALLEEN de Clinique Anti-Blemish Foundation & de rechterhelft draagt geen make-up.

img_4383

Nu we weten dat de Foundation fantastisch & natuurlijk dekt gaan we op naar de Anti-Blemish werking. Het zou namelijk als een anti-puistjes preparaat werken. Zo droogt het je puistjes uit en geeft het gelijk wat hydratatie. Ik moet je zeggen: het is geen wondermiddel. MAARRRRRRR…. Ik krijg duidelijk geen uitslag of irritatie van deze foundation (wat ik met andere producten enorm snel heb) en het lijkt mijn huid wat rustiger te houden. Daarnaast ziet het resultaat er natuurlijk geweldig uit!

img_4382

2 reacties op ‘Clinique Anti-Blemish Foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s