NYX Liquid Suede Stone Fox

Vind je hem er niet prachtig uitzien? Ik vertel je er vandaag alles over. Lees snel verder!Een prachtig kleurtje die ik niet veel mensen zie dragen. Juist daarom wilde ik hem! Jup, zo’n type ben ik.

Ik heb hem via Douglas besteld voor maar €8,35. Een koopje dus! Zeker gezien alle reviews en foto’s die ik er van te voren al van had bekeken.

IMG_7595

Helaas stelt het product mij lichtelijk teleur. Don’t get me wrong; het is een prachtige kleur! Maar de kwaliteit.. ehmmmmm…

IMG_7561

Aangezien het een liquid lipstick is verwacht je al snel dat het een vloeibare lipstick is die snel opdroogt. Niets is minder waar; het product droogt wel iets maar blijft vettig en plakkerig. Hierdoor geeft het net zoveel af als kindermake-up. (Je weet wel, die vettige zooi) De pigmentatie is daarintegen wel top; je hebt maar iets nodig voordat je lippen gekleurd zijn. Das dan wel weer fijn!

 

IMG_7594

Dus om eerlijk te zijn zou ik hem af en toe opdoen omdat ik de kleur echt geweldig vind! Maar absoluut niet omdat het lekker voelt op de lippen of omdat het de hele dag goed zal zitten. Helaas!

Een reactie op “NYX Liquid Suede Stone Fox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s