NYX Liquid Suede Vintage

Tijd voor een nieuw lipkleurtje! Net als alle andere NYX producten lekker budgetproof. Maar of het je geld dan ook echt waard is..? Lees snel verder!

Ook deze lipstick koste weer zo rond de โ‚ฌ8 en dat is niet veel! Zeker omdat ik altijd zulke goede reviews en reacties te horen krijg. Heel lang op mijn verlanglijstje gestaan hierdoor, en nu toch eindelijk aangeschaft. Ik heb al eens eerder een artikel over een andere kleur van de NYX suede lijn geschreven.

IMG_7557

De verpakking vind ik simpel maar mooi. Gewoon prima, niks bijzonders. Het plastic van de verpakking is gekleurd in dezelfde kleur als de lipkleur zelf; je weet dus meteen wat erin zit. Handig!

De pigmentatie is goed; je hoeft niet veel te smeren wil je het gewenste resultaat hebben. Hierdoor is de kleur ook prachtig. Wel een minpunt; de kleur droogt niet mat op. รœberhaupt droogt hij niet echt op.. hij blijft namelijk vettig waardoor hij overal aan afgeeft. Zonde!

IMG_7692

Dit ‘natte effect’ is op de foto hierboven goed te zien. Wat vind jij? Zou jij dit product zelf kopen? Laat het weten in de reacties!

3 reacties op โ€˜NYX Liquid Suede Vintageโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s