O’G3NE naar het Eurovisie Songfestival

WHOOHOOOO! Nog even en dan begint het Euro Songfestival met O’G3NE die ons land vertegenwoordigd. En ik moet zeggen; ik ben toch wel een beetje een fangirl! Want laten we eerlijk zijn; het zijn 3 bloedmooie meiden met gouden keeltjes, een prachtige fashionstijl en makeup looks to die for. Vandaag breng ik iedereen even in de sfeer door een O’gene artikel te schrijven. Sit back and relax, dan gaan we beginnen!

Hoe kennen we O’G3NE?
Nu precies 10 jaar geleden hebben Lisa, Amy & Shelley meegedaan met het Junior Eurovision Songfestival. Ze deden toen mee met hun zelfgeschreven liedje adem in adem uit. Toen al een positieve vibe voor alles; 3 giechelende meiden die zongen over het verbeteren van de aarde.

Wie is O’G3NE?
O’G3NE is opgericht door 3 zussen; Lisa, Amy & Shelley. Lisa is de oudste en inmiddels 22. Amy en Shelley zijn een tweeling van 21 jaar.
Gosh wat ben ik met deze meiden opgegroeid.. helaas ken ik ze niet persoonlijk maar ze voelen als vriendinnen. Creepy much..?

OG3NE_three-times

Waarom de naam O’G3NE?
De moeder van de 3 heeft een zeldzame, ernstige botziekte. Een ziekte waarvan niet zeker is hoe hij zal verlopen en hoe oud hun moeder ermee wordt.
Als eerbetoon aan hun moeder (die bloedgroep O heeft) hebben ze de zangroep de naam O’G3NE gegeven. Gene staat voor genen; ze zijn tenslotte familie. De omgekeerde E is zoals je ziet een 3 geworden. Waarom? Ehm, hoeveel zussen waren het ook alweer..?

Inzending Eurovision Songfestival
Die geweldige stemmen kan niemand ontkennen. De hele wereld (of in ieder geval Europa) zal tijdens de uitzendingen in Kiev zien hoe geweldig deze meiden zijn in hun vak. Tell me; wie wil dit ook? *i volunteer!*
Back to the song. Lights and shadows. Een heftig liedje met een positieve wending. Prachtige song. Kippenvel all over. Maar of het echt songfestival is..?
I sure hope so!

Wat trekt O’G3NE aan tijdens het songfestival?
Ik vind het prachtig! De kleding is ontworpen door Tycho Boeker en door Joyce Bastinck & assistente Betty compleet op maat gemaakt. Ieder een eigen ontwerp maar dankzij het gebruik van stof (en hun altijd matchende make-up) geweldig op elkaar afgestemd. Heerlijk vind ik het als je een groep ziet staan in plaats van allemaal kopieën.
Ondanks de reacties die ik heb gelezen sluit ik me niet aan bij het idee dat O’G3NE de outfits van de toppers zou nabootsen. Glitters horen nou eenmaal bij het songfestival en de kleding past perfect bij hun thema lights and shadows. Ik vind ze er super uitzien!

Stage-Outfit-OG3NE-Eurovision

Zelf vind ik de inzending van O’G3NE verreweg de beste van mijn hele bestaan. Volgens de peilingen maken ze veel kans en daar hoop ik dan ook op! Niet alleen voor Nederland (al weet iedereen dat we wel eens aan winnen toe zijn) maar vooral voor de meiden. Vooral voor hun moeder. I wish u guys all the best! Ik ga duimen!

Wat vind jij van de inzending van dit jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s