L’Oréal Paris Superliner

Een eyeliner kan je look nét even afmaken. Tenminste, als je er 1 hebt met een goede kwaliteit. Vandaag ga ik de kwaliteit van L’Oréal Superliner eyeliner testen. Lees je mee?Zoals jullie weten ben ik (net als menig ander) erg gevoelig voor de verpakking van een product. Ziet het er leuk uit? Dan is het ook leuk! Natuurlijk ook belangrijk of het product zelf goed is, maar zonder leuk uiterlijk vind ik het meteen minder aantrekkelijk.
Gelukkig heeft deze eyeliner een mooie verpakking! Simpel; maar meteen in je stash te vinden. De meeste eyeliners die ik in mijn bezit heb zijn namelijk zwart van uiterlijk. Leuk als er dan een gouden tussenzit!

IMG_9564

Het handvat is behoorlijk lang en loopt smal toe, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Altijd fijn!

IMG_9571

De applicator is een sponsachtig kwastje met een mega flexibiliteit. Heel fijn, maar ook enorm wennen. Zo zet je al snel een te dikke streep door net iets te hard op het ooglid te drukken. Maar zoals iedereen weet; oefening baart kunst!

IMG_9573

Als je eenmaal de eyeliner goed hebt aangebracht ziet het er prachtig uit! De liner is intens zwart. Aangezien hij nat is bij het aanbrengen is het wel belangrijk om even te wachten totdat hij droog is. Gelukkig is dit al na een aantal seconden. Yay!
Eenmaal opgedroogd komt hij niet meer van zijn plek; hij zit de hele dag prachtig.

Aan het eind van de dag kun je hem er gemakkelijk afhalen met wat warm water of make-up remover. Wat ik persoonlijk heerlijk vind; want schrobben is niet mijn ding.

Wat vind jij? Zou jij aan het flexibele kwastje kunnen wennen?

Een reactie op “L’Oréal Paris Superliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s