Palmolive Gourmet Douchegels

Zien ze er niet schattig uit? Alleen al voor de verpakking had ik ze genomen. Nu vind ik ze ook nog eens super lekker ruiken. Benieuwd hoe ze ruiken? Lees dan snel verder!

Palmolive heeft sinds een tijdje naast de ‘standaard lijn’ ook een ‘luxe lijn’ uitgebracht. Deze lijn heeft 4 verschillende geuren waarvan ik er 3 heb gekocht;

  • mint
  • chocolade
  • vanille

IMG_9587

Niet alleen zien ze er super leuk uit; ze ruiken ook nog eens lekker!

IMG_9579

Mint Shake
Ik denk niet dat veel mensen hier van houden; het is namelijk een enorm frisse muntgeur. Zelf vind ik het heerlijk; zolang het maar niet te vaak is. Maar voor de afwisseling zeker lekker!

IMG_9581

Vanilla Pleasure
Op het oog de meest aantrekkelijke. Ik bedoel; vanille is altijd goed toch? Juist daarom vind ik deze de minste van de 3. Hij ruikt lekker hoor, maar enorm standaard. Het ruikt echt naar een vanillecakeje, wat ik al te vaak overal in geroken heb. Mocht je een vanillegeur liefhebber zijn, dan is dit zeker wat voor jou!

IMG_9576

Chocolate Passion
Dit moet toch wel mijn favoriet zijn! Hij ruikt heerlijk naar chocolade en schuimt super. Ook de geur blijft lekker lang hangen. Ook na de douche.
Als ik me hiermee was voel ik me net een versgemaakte bonbon. Jum!

Over all vind ik de douchegels lekker! Ze schuimen goed en je hebt niet heel veel nodig. Een leuk detail vind ik dat de flessen doorzichtig zijn. Ja echt! De kleur die je ziet is de kleur die je krijgt!
Wel zit er een klein verschil in kwaliteit tussen de 3. Zo blijf je chocolade en mint goed ruiken, maar vanille is al snel verdwenen. Waarschijnlijk omdat dat een zachtere geur is.

 

4 reacties op ‘Palmolive Gourmet Douchegels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s