WIN EEN MEGA BEAUTYPAKKET

De zomer staat voor de deur en ik vind dit een goede reden om een feestje te bouwen! Een digitaal feestje dan wel; en jullie zijn ALLEMAAL uitgenodigd!
Wanneer je meedoet met dit feestje kun je namelijk kans maken op een groot pakket waar je de hele zomer mee door kunt komen. En geen zorgen; alle kosten zijn voor mij! Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan even het artikel om te zien hoe je kansmaakt!

Ik vind het heerlijk om andere mensen blij te maken met cadeautjes en doe dit het liefst zo vaak mogelijk. Vandaar dat ik op mijn eigen initiatief een pakket heb samengesteld met producten die ik iedereen aan kan raden! En zeg nou zelf; zonder handdoekenhunks kun je de zomer niet door! Toch..?

IMG_9998

Wat moet je doen om kans te maken?

 

Klein detail:
Ben je nog geen 18? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders! Wanneer je wint zal je namelijk je adres moeten doorgeven.

De winnaar zal op woensdag 7 juni bekend worden gemaakt op mijn Facebookpagina. Als de winnaar binnen 5 dagen niet reageert, wordt er een andere winnaar uitgekozen. Over de uitslag kan niet worden gecoresspondeerd.

Succes Lovers!

5 reacties op ‘WIN EEN MEGA BEAUTYPAKKET

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s