Good Luck Trolls Silver Haarmascara

Yay het festivalseizoen is aangebroken! En ik heb er zin in!
Vandaar dat het me leuk leek om deze Limited Edition trollen haarmascara te testen. Je kunt hem krijgen voor €4 bij de Primark & als dat je festivallook afmaakt; dan ben ik van de partij!

Heb je de film nog niet gezien? Dan moet je dat zeker even doen! En niet per se omdat die zo fantastisch is, maar meer zodat je het verhaal van de trollen kent. I freaking love those trolls!

IMG_9823

Vandaar dat ik deze zilveren haarmascara wilde proberen. Hij was er ook in het roze; maar zilver vond ik net even wat leuker. Kijken of hij mijn uitgroei kan bedekken! (Ja, I know, ik moet nooodig naar de kapper!)

IMG_9831

Zoals je ziet is het product geweldig verpakt; zowel het papier (oh my gash het is trollenhaar!) en de flacon zelf. Het is een kleine plastic verpakking die je makkelijk in je tas mee kunt nemen. Handig!

IMG_9836

So far so good dus. Totdat ik de verpakking opende.. Wow wat stink dat spul! Het ruikt letterlijk naar terpentine. Dat kan toch niet goed zijn voor je haar?!
Toch even doorsmeren om het resultaat te bekijken. Ondanks dat het spul goed gepigmenteerd is, vind ik het geen mooi effect geven. Dat kan natuurlijk aan mij zelf liggen, maar de terpetinegeur heeft al heel wat stukgemaakt voor deze review.

IMG_9843

Ik wilde het stinkgoedje alsnog even laten zitten om te bekijken hoe alles zou blijven zitten. Ai! Het werd er niet mooier op: bleef even plakkerig, gaf enorm af, stonk een uur in de wind, kreeg er hoofdpijn van en het brandde zelfs lichtjes op mijn hoofd.

 

Ik heb het dus zsm uit mijn haar gewassen. Bang dat mijn haar eruit zou vallen (ja echt!). Alsof het nog niet ergΒ genoeg was, kreeg ik de geur en de glitter tijdens het wassen er bijna niet uit.. BAH!

Oh en wat de trollenmascara betreft? Die ligt heerlijk in de prullenbak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s