Acryl Nagels Laten Zetten

Begin dit jaar heb ik een enorm nare ervaring gehad met het zetten van acrylnagels. Hierdoor ben ik benaderd door Xtreme Beautyshop; zij wilde mij een goede ervaring geven met het laten zetten van acrylnagels. Vandaag vertel ik jullie hoe dit mij is bevallen.

Over Xtreme BeautyShop
De eigenaresse van Xtreme BeautyShop is Sabrina Schenk. Zij heeft de afgelopen jaren enorm veel cursussen gedaan & behaald waardoor zij zich onder andere International Educator mag noemen Acryl, Gel & Nailart.
Inmiddels heeft zij een prachtige salon aan huis met alles erop en eraan. Zo doet ze niet alleen je nagels, maar is ze ook op wimpergebied een pro! Wil je meer over haar weten? Klik dan hier.

IMG_0227

Als allereerste wil ik kwijt dat Sabrina mij een heel fijn gevoel gaf; ik voelde me thuis. Geen rare situaties. Gewoon gezellig mijn nagels laten doen! Dit staat voor mij toch echt wel op nummer 1. Yay!

IMG_0150

Voordat ze aan mijn nagels begon vroeg ze mij wat ik in gedachten had voor mijn nagels. Ik hoefde niet veel uit te leggen! Ze begreep het meteen. Erg fijn als je het mij vraagt!

Terwijl ze mijn nagels vijlde heb ik geen enkel moment pijn of enige vorm van oncomfortabelheid ervaren. Iets waar ik wel bang voor was.

De prachtige nagels die ik eraan heb overgehouden voelen niet anders dan mijn eigen nagel, doet niet zeer & zijn enorm stevig! Er fijn; aangezien ik veel met mijn handen werk en het dus praktisch moet zijn om mee te werken. Dat is allemaal gelukt!

Wat heeft ze precies gedaan?
– mijn nagels ingekort & gevijld
– acrylnagels gezet & in vorm gebracht
– gellaagje over de acrylnagels gezet
– ringvingers versierd met holographic poeder & flakes

IMG_0170

Vind je het resultaat niet prachtig?!

Ik zelf ben enorm blij met het resultaat en deze fantastische ervaring! Ik heb het bij Sabrine enorm naar mijn zin gehad en geen enkel naar moment gehad. Enorm fijn om mee te maken hoe het goed gedaan wordt! Ik kan haar behandelingen dan ook aan iedereen aanraden!

2 reacties op ‘Acryl Nagels Laten Zetten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s