Etos Hair Protection Spray

Inmiddels weet iedereen dat de zon slecht voor je huid is. Deze kun je dan ook beschermen door zonnebrand op te smeren. Maar wat gebeurd er met je haar? Als je deze zonder bescherming in het water en de zon laat, droogt het uit. Om nog niet te spreken over je gekleurde lokken..
Gelukkig heeft de Etos sinds kort een geweldige nieuwe zonnelijn; waaronder deze hair protection spray. Laat het beschermen beginnen!

Meteen valt de verpakking op; hij ziet er lekker zomers uit! Ook is de verpakking gedeeltelijk doorzichtig, wat ik zelf een zeer fijne eigenschap vind. Want wat zit er nu precies in?

IMG_0481

 

Dankzij de spray wordt je haar beschermt tegen UV-stralen. Van de waslijst aan gezonde ingrediënten zorgen onder andere Glycerine en Panthenol ervoor dat je lokken niet uitdrogen.
Zo blijft je haar er na een lange dag zon, zee & strand er prachtig uitzien! Niks geen strohaar met klitten.

Maar werkt het echt?
Inmiddels is het al meerdere dagen heerlijk weer in Nederland en heb ik heerlijk van de zon kunnen genieten! Maar dit keer mijn haren ook. Mét dit product!

 

Mijn haren voelen meteen na het sprayen zacht en goed verzorgd. Wel is het een ietwat vette spray; niet teveel gebruiken dus. Met wat schudden kan dit wel goed verminderd worden.
Na een lange dag zonnen en zwemmen is maar haar nog steeds niet zo droog als normaal in de zon.

 

Nu is mijn haar zwaar gebleekt om het zo licht te krijgen, maar toch verkleurd mijn haar snel door invloeden van buitenaf. Ik moet het dus goed bijhouden met zilvershampoo en andere verzorging.
Toch hoef ik me daar nu minder zorgen over te maken; deze spray beschermt namelijk ook mijn haarkleur. Iets wat ik enorm op prijs stel. (zeker omdat de kapper niet goedkoop is). Wat het nog een extra pluspunt geeft is dat in het flesje wel 150ml aan goodness zit. Iets wat niet veel lijkt, maar enorm lang meegaat!

IMG_0473

Weet je wat ik er nog het allerlekkerst aan vind?
HET RUIKT HEERLIJK!! Het is een heerlijke geur die lijkt op een mix van zonnebrand en parfum. Dus tijdens het zonnen ruik je ook nog eens heerlijk!
Tijdens mijn werk had ik deze spray nog steeds in mijn haar zitten en kreeg ik zelfs complimenten dat ik zo lekker ruik. Ha! Das nog eens leuk 🙂

2 reacties op ‘Etos Hair Protection Spray

    1. Wat een leuke vraag! Zelf gebruik ik de swarzkopf zilvershampoo die ik bij de Etos haal (degene in de paarsblauwe fles). Die werkt bij mijn haar het allerbeste. Verder doe ik moet ik heel eerlijk gezegd niet zo veel met mijn haar.. ik gebruik zo min mogelijk hitte 👍🏼

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s