Mijn Zomer Bucketlist

Heb jij ook plannen voor de aankomende zomer? IK WEL! Alles heb ik even op een rijtje gezet, zodat jij mee kan genieten van mijn zomer bucketlist! Lees je mee?

De zomer is er om leuke dingen te doen!(ondanks dat de meeste mensen inclusief ik gewoon door moeten werken) De tijd en hopelijk het weer zijn er dan voor leuke uitjes zoals festivals en pretparken. Nu kun je gemakkelijk ook dingen doen die geen geld kosten. In dit lijstje zit er van alles bij, vast ook wat voor jou!

Naar een outlet
Yes, please! Het is al jaren geleden dat ik naar een outlet geweest ben en zou dit graag weer eens doen. Al is het gewoon om te snuffelen. Al zijn wat leuke aankoopjes natuurlijk altijd goed!

2015-07-21 18.19.42

BBQen aan het water
Het staat al jaren op mijn ‘to-do’ lijstje maar ik heb het nog nooit gedaan.. Het lijkt me gewoon zo gezellig en intens zomers om na het zwemmen meteen aan het water te gaan bbqen.

Naar een beachfestival
Jup, i love that shit!

2015-07-25 13.53.32

Challenges met vrienden
Ik houd van challenges en wat is er nou leuker om samen met je vrienden in de zomer te doen? JUP. WATERGEVECHT.

Trailerrijbewijs halen
Ik wil het al heel lang, maar ik denk dat ik nu ein-de-lijk genoeg gespaard heb om hem te halen! (en niet gelijk blut te zijn, lees hier)

Naar de dierentuin
Oke, de laatste keer dat ik naar de dierentuin ging was ik 15. Dat is inmiddels dus 6 jaar geleden. Ik vind het wel weer tijd voor een dagje aapjes kijken!

Fotoshoot houden met BFF’s
Je kunt heel gemakkelijk zelf thuis een fotostudio bouwen. Het enige wat je nodig hebt zijn accessoires, een camera & mooi weer. Al die herinneringen aan ‘de zomer van 2017’ móet je toch even vastleggen? *say cheeeeeese!*

IMG_4113

DIY cocktails cursus
Een dagje cocktails maken om er stuk voor stuk heerlijk zelf van te genieten. Wie wil dat nou niet?!~

Picknicken
Altijd leuk om even met the girls er op uit te gaan voor een picknick. En als de picknick zelf niks voorstelt? Dan is de voorbereiding altijd nog leuk!

Een willekeurige trein instappen
Dit staat al zooooooo lang op mijn bucketlist! Ik hoop deze dan ook deze zomer af te vinken door een willekeurige trein in te stappen en te zien waar we uitkomen. Misschien is het wel een leuke plek om te shoppen!

IMG_1775

Fotoboek maken
Iets waar ik allang aan begonnen ben, maar wat al tijden stilligt ‘omdat ik het te druk heb’. Maar eerlijk; lekker scrabbooken kan geweldig rustgevend zijn! Daarnaast is het resultaat ook nog eens leuk om naar te kijken.

Dit was dan alweer mijn zomer bucketlist. Ik ben benieuwd of ik alle activiteiten kan afvinken zodat ik aan het einde van de zomer het gehele lijstje heb afgewerkt. Natuurlijk zullen er ook vlogs en andere leuke filmpjes online komen op LifestyleLaura! #staytuned

Heb jij een bucketlist voor de aankomende zomer? Laat het weten!

2 reacties op ‘Mijn Zomer Bucketlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s