Eylure Lashfix

Ik zal meteen met de deur in huis vallen; dit is een fantastische & betaalbare wimperlijm! Waarom? Lees dan snel verder!Jup, ik ben zo iemand die eerst altijd de low budget items uitprobeert voordat ik een high end product koop. En dat is helemaal niet zo slecht; want tegenwoordig zijn er enorm veel goede low budget artikelen!

Nu ben ik zelf toevallig niet zo van de nepwimpers (ik krijg er al snel droge, moeie ogen van). Maar voor een feestje of tutorial vind ik het wel heel leuk om op te doen.

Nu heb ik een tijdje geleden bij Wish een aantal nepwimpers gekocht die ik goed met deze lijm kon testen.

Zelf heb ik al meerdere lijmpotjes gehad die in een wimpersetje zaten. Geen enkele echt tevreden mee.. waardoor ik de wimpers dus ook niet snel gebruik.

Maar wat is deze wimperlijm fijn!
Enja, dat is extra leuk om te zeggen omdat het rijmt

IMG_0993

Als je even je neus dichtknijpt ervaar je hoe geweldig de lijm is. Dat brengt dus wel meteen een klein minpuntje mee; de lijm ruikt naar liquid latex. Ieuw!
Wel droogt de lijm behoorlijk snel; geen minuten wachten voordat je kunt plakken!

De lijm is wit en ik kan begrijpen dat dit op het eerste gezicht afschrikt. Maar geen zorgen! Hij droogt transparant op. Geen gekke lijntjes op je prachtige ooglook. Fijn!

Dan door naar de dag; blijft alles goed op zijn plek? Ik heb tijdens mijn dierenartsassistente opleiding geleerd ‘vast is vast. Niet loslaten’. Het lijkt erop dat deze lijm dezelfde wijsheid heeft meegekregen. Eenmaal op zijn plek komt de wimper niet van zijn plaats. Gelukkig is de lijm er aan het einde van de dag wel gemakkelijk af te krijgen. Door middel van wrijven laat de lijm los van de huis en krult het zich op in kleine lijmrolletjes. Deze zijn makkelijk weg te gooien & superhandig als je een foutje hebt gemaakt!
Verder gaat de lijm er gemakkelijk af door make-up remover en/of warm water. Je hoeft dus niet je ogen eruit te boenen!

 

En jij? Draag jij regelmatig nepwimpers? Zo ja; welke lijm heeft jouw voorkeur?

2 reacties op ‘Eylure Lashfix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s