Etos Rainbow Highlighter

Het is al een hele tijd een ware hype in beautyland. En nu heeft de Etos er ook 1 van het eigen merk voor maar €4,99! Hoe leuk is dat! Waar ik het precies over heb..? Over de rainbow highlighter natuurlijk!

De rainbow highlighter is een leuke twist van allerlei gekleurde highlighters. Zo hoef je er niet van elk 1 te kopen maar zit alles al in 1 verpakking.

image3

Wat is een highlighter?
Een highlighter is een glans gemaakt om de ‘highlights’ in je gezicht te benadrukken. Om even simpel uit te leggen: een highlighter is een glanzende cremé, poeder of liquid die je op alle uitstekende punten van je gezicht kun smeren. De meest voorkomende kleuren zijn goud & zilver en de plek waar iedereen highlighter smeert is op de jukbeenderen. Wil je meer dan alleen dat? Smeer het dan ook op het puntje van je neus, boven je bovenlip,op je kin, onder je wenkbrauw, in je binnenste ooghoek & aan de zijkanten van je voorhoofd. Zo bereik je die gezonde, glowing skin.

 

Nu we dat weten gaan we terug naar het product.
In deze highlighter zitten minder voorkomende kleuren zoals:
– paars
– blauw
– groen
– geel
Juist dat maakt het zo leuk met experimenteren!

image1 (2)

 

Elke kleur heeft zijn eigen glans en pigmentatie. Zo zijn de meest gepigmenteerde kleuren paars & blauw en hebben geel & groen een iets meer transparante dekking. Allen prachtig. Stuk voor stuk. Mocht je het product nog dekkender willen maken kun je dit met een natte kwast of vinger aanbrengen op de huid.
Nu kun je met je vinger of een kleine kwast prima elke kleur apart gebruiken. Met een grote kwast gaat dit iets minder makkelijk.
Nu hoor ik je denken; hoe zien al die kleuren er samen uit? Wordt het bruin..? NEE! Alle kleuren gecombineerd vormen een prachtige, zilveren kleur met een lichtblauwe gloed. Ietwat onverwacht misschien, maar juist daarom zo leuk! Vermeld dit dan ook aan de klant. Je hoeft namelijk niet een felle kleur op je wangen te smeren; zilver is altijd goed!

Nu je dit allen over het product weet, is je mening over het product veranderd? Zal jij het ook gaan gebruiken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s