Etos Limited Edition Kokos Fixingspray

De Etos bestseller van vorig jaar in een nieuw jasje: een limited edition fixingspray met kokosgeur. Heerlijk voor de zomer!

Nu werkt het weer helaas niet altijd mee, maar laten we eerlijk zijn; iedereen is klaar voor de zomer! En juist nu is het extra leuk om nieuwe, zomerse producten te proberen.

Als je de Etos in de gaten gehouden hebt weet je dat de bestseller van vorig jaar de Etos fixingspray is. Wat doet de fixingspray? Je sprayt een paar pompjes van de fixingspray over je opgemaakte gezicht. Hierdoor krijg je een prachtige, natural glow & je make-up blijft ook nog eens beter zitten! Super handig voor een hete, zomerse dag.

image4

De verpakking vind ik echt fantastisch! Hierdoor geeft hij je het gevoel alsof je ieder moment op vakantie gaat. Wie gaat er mee koffers inpakken..?

De spray is erg fijn in gebruik; hij sprayt een goede hoeveelheid op een redelijk groot oppervlak. Zelf gebruik ik zo’n 2-3 sprays per dag. De geur is absoluut een kokos geur. Helaas is voor mij de plank hiermee compleet mis geslagen… Nu is kokos een erg lastige geur: het ruikt al snel chemisch of verrot. In mijn belevenis ruikt de spray naar het laatste. Geen zorgen; dit is natuurlijk mijn mening en er zijn ook mensen om mij heen die de geur wél lekker vinden. Ieder zo zijn ding dus.
Wel moet ik zeggen dat de spray verder echt geweldig goed zijn werk doet! De hele dag ziet mijn huid er fantastisch uit en mijn make-up blijft mooi zitten. De kokosgeur is na ongeveer een kwartier ook vrijwel compleet verdwenen, dus ik blijf de spray heerlijk gebruiken!

 

Wat vind jij van de kokosgeur? Is het een yay of een nay?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s