Bioré Porieverkleinende Scrub Met Houtskool

Een (over)gevoelige huid. Lastig om mee te dealen! Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die ook goed zijn voor de gevoelige huid. Zal hij doen wat hij belooft..?

Bioré is een merk dat nog niet heel lang in Nederland te koop is. Het is een merk die je poriën zuivert met houtskool. Je kunt er maskers, neusstrips & scrubs van krijgen. Deze zijn allen bij de Etos te koop.

Houtskool is een ingrediënt dat bacteriën dood wat fijn is voor de onzuivere & onrustige huid. Mocht je (net als ik) een gevoelige/snel droge huid hebben? Dan raad ik je aan om dit product maar 1x in de week te gebruiken.

In dit geval wilde ik graag de scrub uitproberen. In Nederland is het merk nog niet zo bekend en maakte mij hierdoor erg nieuwsgierig. De scrub beloofd je huid niet alleen schoner te maken, maar ook je poriën kleiner te maken. We zullen zien!

IMG_1268

De scrub komt in een verpakking die ik nog nooit eerder bij een scrub heb gezien. Het heeft namelijk een pompje; dit is even wennen maar wel lekker hygiënisch. Ik hou d’r van!

In eerste instantie pompte in een aantal dikke klodders in mijn hand om mijn gezicht mee te schubben. Oops! De scrub schuimt als een gek en je hebt er dus maar heel weinig voor nodig. Handig om te weten; zo doe je er lang mee!
Het pompje geeft helaas snel veel product tegelijk, dus je moet niet hard drukken.

Gek genoeg is de scrub veel milder dan ik had verwacht. Hij is namelijk lekker zacht voor de huid en schuimt goed. Ook ruikt hij heerlijk; wat niet per se het eerste is wat in me opkomt als ik aan houtskool denk.

IMG_1282

Het product maakt mijn huid inderdaad goed schoon en eventuele puistjes gaan sneller weg. Wel droogt het mijn huid ietwat uit, maar met wat dagcréme is dit probleem zo opgelost. Mijn huid is hierna enorm zacht!

Verkleint het de poriën nu echt? Lastige vraag. Hier heb ik niet echt een goed antwoord op. Mijn poriën lijken inderdaad minder zichtbaar, maar of ze echt kleiner zijn geworden..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s