Real Techniques Ready Set Glow

Toen ik deze prachtige set bij de Etos zag liggen voor maar €20 twijfelde ik geen seconde; DIE NEEM IK MEE! Inmiddels getest & wel vertel ik jullie wat ik van deze set vind.

Is de verpakking niet prachtig?! Elke keer wordt ik weer opnieuw verliefd. Niet alleen ziet de verpakking er super roze & feestelijk uit, hij heeft ook iets weg van de herkenbare Victoria Secret streepjes.

IMG_1793

Nu kan deze verpakking me alleen al verliefd maken, maar ook de kwasten zijn stuk voor stuk fantastisch mooi!

Ze hebben allemaal een stevig rozegestreept handvat met als uiteinde een antislip materiaal wat wat wegheeft van rubber.
De haren zijn bij elke kwast stevig en vol maar toch zacht. De kleur loopt uit van zwart naar wit waardoor je gemakkelijk kunt zien of je kwast schoon is of niet.

 

image4 (2)

Multitask Cheek Brush
”Lighlty dust on powder blush or bronzer to apples of cheeks for a natural finish”
Wat een heerlijk zachte kwast! Hij loopt mooi rond af en aangezien hij iets aan de kleine kant is vind ik hem fijner om highlighter mee aan te brengen dan blush. Hij is erg flexibel waardoor je het product gemakkelijk kunt vervagen.

image3 (3)

Strobing Fan Brush
”Sweep on highlighting powder across top of cheeks, over brow bones and down the nose for a luminous finish”
Dit is de dunste kwast van de hele set. Hij is wel enorm zacht en fijn om highlighter mee aan te brengen. Wel is hij erg smal dus om 1 dunne streep te voorkomen moet ik het goed uitvegen. Persoonlijk vind ik dit de minst fijne kwast van de hele set.

image2 (2)

Targeted Blending Brush
”Densely packed to blend highlighting liquids and creams”
Super fijne kwast! Hij is redelijk klein, stijf en dikbehaard. Hierdoor vind ik hem erg fijn om te gebruiken voor foundation of concealer. Hij brengt de producten goed dekkend aan zonder strepen achter te laten.

image1 (4)

Miracle Sculpting Sponge
”Create shadows or highlight your favorite facial features”
Eigenlijk houd ik niet zo van sponzen; ik vind dat ze erg veel product opzuigen en veel bacteriën vasthouden. Iets waar ik goed voor moet waken voor mijn overgevoelige huid.
Wel ligt de spons goed in de hand en zijn de vlakke oppervlaktes handig om onder de ogen en andere lastige plekjes van het gezicht te komen.

IMG_1795

Ik vind de uitvoering van de verpakking (zowel buitenkant als de kwasten zelf) echt geweldig! Heel handig ook dat er uitleg op de achterkant staat over hoe je de kwasten kunt gebruiken. Zo weet je meteen wat je koopt en wat je kunt verwachten.

IMG_1796

De hele set heb ik voor €20 gekocht. Wat misschien wat veel lijkt, maar alleen de beautyblender van Real Techniques kost al €7,99. Gemiddeld kost 1 kwast zo’n €15. In deze set krijg je 3 kwasten én de beautyblender. Het is dus echt een koopje!

2 reacties op ‘Real Techniques Ready Set Glow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s