Revolution Highlight Palette

Dit palette stond al een tijdje op mijn wishlist & aangezien laatst alle make-up 1+1 was bij de Etos, heb ik deze meegenomen.
Nu werd ik al blij van de prijs, maar ik kan ook nog eens uren naar dit palette kijken. Hij is prachtig, vind je niet?Nu moet ik zeggen dat het kartonnetje dat om het palette zat mooier is dan het uiterlijk van het palette zelf. Jammer.
Wel is de inhoud van het palette prachtig; er zitten 3 fantastische highlighters in met een hele goede spiegel. Dat laatste vind ik altijd een dikke plus!

WTYE5804

De 3 highlighters zijn stuk voor stuk geweldig gepigmenteerd en je hebt er dus niet veel voor nodig. Dat betekent dus dat je lang met het product doet. Toch is het ook even wennen; je pakt al snel teveel en dan ben je een complete glimworm. Maarhé; that glow though!

CQXC3931

De highlighters blijven allemaal goed zitten gedurende de dag. Ook zijn ze mooi om bij de ogen te gebruiken. Hier heb ik al meerdere complimenten over gehad!
Elke kleur heeft zijn eigen prachtige glowkleur en zo heb je voor iedere look een bijpassende glow. Is het niet geweldig?

XPFB0107

FXXK8802

Dit pareltje kun je voor €12,99 bij de Etos kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s