The Colossal Big Shot Mascara Maybelline New York 

Wat een heerlijk product om te zien. I’m all about that bling baby! Nu is mijn favoriete mascara nog steeds de pump it up mascara booster van Miss Sporty, maar af en toe is het leuk om eens een ander product te proberen. Vandaag dus The Colossal Big Shot mascara van Maybelline New York.
De mascara belooft veel lengte en volume te geven zonder te klonteren. Zou dat echt zo zijn..? 
Ik heb al vele mascara’s geprobeerd en mijn voorkeur gaat uit naar een dikke, volle borstel. In het algemeen betekent; ‘hoe groter de borstel, hoe meer volume’. En ik houd van volume! Lengte heb ik al van mezelf, maar eerlijk; het is altijd mooi meegenomen!
In dit geval is het borsteltje niet zo dik als dat ik gewend ben, maar hij doet zijn werk prima. De substantie van de mascara is redelijk dun; hierdoor kun je gemakkelijk lengte creëren. Zelfs een natuurlijke look zou hiermee kunnen.


Door het borsteltje en de substantie krijg ik goed volume en lengte. Maar om nou te zeggen dat het geheel klontloos is..? Nee. Maar om eerlijk te zijn vind ik dat niet heel erg.
Qua look vind ik de mascara erg mooi en 1 laag is eigenlijk al goed. Toch maak ik de look nét even wat dramatischer door 2 lagen aan te brengen. Love it!

IMG_2201
De mascara is erg makkelijk in gebruik & door de vorm van het borsteltje kun je gemakkelijk in elke hoekjes komen. Heerlijk ook dat je (wanneer je weinig tijd hebt, of net zoals ik; lui bent..) aan 1 laagje genoeg hebt. Huphup & de deur uit!

Ben jij net als ik ’s ochtends liever lui dan moe? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s