L’Oréal Elvive Extraordinary Oil 2 in 1 Haarmasker

Nu ik mijn haar geblondeerd heb merk ik dat het een flinke klap heeft gekregen. Mijn haar is altijd zeer sterk geweest, maar na al dat ontkleuren is het toch wat droger en breekbaarder geworden. Tijd voor een oppepper!

Nu is het bij de Etos SALE en wist ik dit haarmasker voor maar €4 te scoren. Geen geld! En dat terwijl L’Oréal een goed merk is. Daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk. Om deze redenen heb ik hem dan ook meegenomen.

IMG_3384

Het product belooft je haar te voeden met kokosolie zonder het te verzwaren. Het is speciaal ontwikkeld voor normaal tot droog haar. Voor bijna alle haartypes dus.

In de pot zit wel 300ml aan product. De substantie is redelijk dik waardoor je per gebruik maar heel weinig nodig hebt. Vooral als je net als ik, kort haar hebt.

Je kunt het masker op 2 verschillende manieren gebruiken:
1. onder de douche, na je shampoo; 2 à 3 minuten laten intrekken op nat haar en vervolgend uitspoelen, voor intensieve verzorging en makkelijke ontwarring
2. als leave-in; na het douchen aanbrengen op nat of droog haar voor perfect handelbaar en glanzend haar. Niet uitspoelen

Ik moet je eerlijk vertellen dat ik nummer 2 nog niet uit heb geprobeerd. Ik zal uitleggen waarom. Wanneer ik mijn haren heb gewassen en een klein beetje van dit product in mijn haar laat zitten tijdens het douchen, merk ik dat mijn haar enorm zacht word. Maar echt INTENS zacht. Maar echt UBER zacht!

IMG_3389

Klinkt gek misschien, maar mijn haar word er zo enorm zacht van dat het bijna niet in een staartje blijft zitten. Het word bijna onhandelbaar zacht en glad. Iets wat mijn haar heel fijn vind; het gaat namelijk enorm glanzen, zit minder snel in de klit en ruikt ook nog eens heerlijk.
Allemaal tekenen dat je haar (iets) gezonder is.

Juist omdat dit resultaat al zo extreem is wanneer ik het eruit was, lijkt het me niet prettig als ik het masker erin laat zitten.

Hoe dan ook; het is echt een heerlijk product en ik kan je bijna niet uitleggen hoe blij mijn haar hiervan word!

2 reacties op ‘L’Oréal Elvive Extraordinary Oil 2 in 1 Haarmasker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s