Birthday Wishlist

Voor alle mensen in mijn buurt; DIT IS MIJN BIRTHDAY WISHLIST!!! Haha nee, even zonder alle gekheid; ik heb al alles wat mijn hartje begeert. Lekker cliché, maar wel echt waar. Ik ben zelf gezond, mijn familie is gezond, ik heb een baan, een auto.. meer hoef ik eigenlijk niet te hebben. Ik kan gaan en staan waar ik wil. Maar eerlijk; je hebt altijd wel een aantal items die je graag zou willen hebben. Nu ben ik over een klein maandje jarig en leek het me leuk om deze wishlist met jullie te delen. Lees je mee?

l1-twister-25mm-rozeBovenaan mijn lijstje staat toch wel deze krultang: een 25mm brede krultang van het merk ISO. Dit merk vind ik zelf geweldig! De tangen werken goed en maken mijn haar enorm zacht en glanzend. Hiernaast is mijn haar redelijk snel gekruld en blijft het net zo lang zitten totdat ik het weer was. Zo’n 3-4 dagen dus.

 

Vlak na mijn eerste wishlist-item komt de volgende. Dit is iets wat al sinds kleins af aan op mijn bucketlist staat. Naar een waarzegster. Ik had het laatst bijna gedaan, maar ik was te schijterig om een afspraak te maken. Toch ben ik enorm benieuwd naar wat hij/zij me te vertellen heeft. Of ik ooit succesvol word bijvoorbeeld. Maar vooral of ik later gelukkig ben. Mijn moeder is vroeger toen ze jong was eens naar een waarzegger geweest die dingen heeft gezegd die later precies zo zijn uitgekomen. Ik geloof er dus in!

2562a43c903b45991f8fb0980376b2e1Zilveren ringen.  Ik houd van de vintage-zilveren-ringen-look. Een tijd geleden had ik dan ook mijn handen vol met zilveren ringen. Helaas zaten ze niet allemaal even lekker en waren een aantal al snel verbogen. Inmiddels heb ik dus (maar!) 4 ringen verdeelt over 2 handen. Het liefst zou ik 1 van die 4 ringen omruilen voor een toffe, stevige vintage looking zilveren ring met bijv een steen erin. Ken je toevallig Erika Saccone? JUIST. Voor die look ga ik! *love it*

Tattoeage. Ahhh, ik weet dat ik dit toch niet krijg maar wilde hem toch aan het lijstje toevoegen. Ik zou namelijk heel graag een betekenisvolle tattoo (en ik heb er al 1 in mijn gedachten) willen zetten op mijn rechterarm. Zodat ik er elke dag naar kan kijken. Ook een g-sleutel of hashtag zou ik erg mooi vinden op mijn linkerpols/hand. Helaas hebben mijn ouders altijd gezegd dat mijn zussen en ik pas piercings en tattoos mogen als wij uit huis zijn. Dat duurt dus nog wel even…

klassiek-bruin-horloge-voor-dames

Bruin leren horloge. Gewoon, omdat ik hem mooi vind!

Samenzijn. Dit is mijn allergrootste wens. Klinkt gek? Ik zal het je uitleggen. Ik ben echt een familiemens. Maar ook qua vrienden. De mensen die ik belangrijk vind heb ik erg graag om me heen. Vooral in de vorm van herinneringen. Ik ben een makkelijk type en vind het al helemaal prima om samen met vrienden op de bank te hangen en met familie bordspelletjes te spelen. Toch vind ik het leuk en belangrijk om voor mijn verjaardag extra bijzondere dingen te doen in de vorm van samenzijn. Het hoeft niet spectaculair te zijn, maar gewoon met zijn allen gezellig samen. Zou dat lukken denk je?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s