Er tussenuit

Hi lieve volgers! Wat leuk dat je dit artikel leest. Even iets heel anders dan normaal; ik wil namelijk iets persoonlijks vertellen. Lees snel verder om te weten wat dat is..

Wat kan het leven toch druk zijn! Het is fijn als er leuke dingen tussen zitten, maar wanneer je geen tijd meer hebt voor jezelf of tijd te weinig om alles op een rijtje te zetten is het niet zo prettig meer.

Don’t get me wrong: het gaat niet slecht met me. Toch heb ik even tijd nodig voor mezelf. Even alles ordenen en een plan maken voor de toekomst.

Hierdoor kan er niet altijd op woensdag & zaterdag een artikel online komen. Alles van LifestyleLaura lijdt eronder helaas.. Toch weet ik zeker dat als ik even een stapje terug neem, ik later 10x zo hard terug kan komen. Ik weet zeker dat ik dan weer mijn dagelijkse rust en inspiratie heb gevonden.

Geen zorgen, ik ben niet van plan om te stoppen met LifestyleLaura, maar ik ben momenteel ook niet van plan om me aan vaste tijden of dagen te houden. Oftewel; zorg dat je geabonneerd bent via je e-mail hier op LifestyleLaura.com en je ziet de artikelen vanzelf verschijnen!

Lots of Love, Laura

2 reacties op ‘Er tussenuit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s