Etos Purple Haze Lipstick & We Rebel Together Lipliner

Wanneer je herfst in een lipstick stopt kom je uit op deze kleur. Wat een plaatje! Ik hou d’r van 🙂Maar wat is nu de kwaliteit van de lipstick..? Dat hij budgetproof is weten we allemaal: hij kost maar €3,99!

IMG_4311

Hoe groot fan ik ook ben van de kleur, eerlijk gezegd ben ik zeer geschokt van de pigmentatie van het product. Of beter gezegd; waar is de pigmentatie precies..? Want je kunt hiermee blijven smeren maar echt goede dekking krijg je er niet mee.

IMG_4412

Wat gelijk een min én een pluspunt oplevert: de lipstick kun je prima in combinatie met de lipliner We Rebel Together gebruiken. Zo kun je je liplook een strakkere vorm geven én blijft het geheel ook nog eens beter zitten! En wat de combinatie qua pigmentatie betreft is wel duidelijk aan de foto’s af te lezen..

                                    Foto 1: lipliner rand + lipstick er overheen
                                   Foto 2: geheel lipliner + lipstick er overheen

Terug naar het product. Niet heel erg tevreden over dus.. wel ben ik blij verrast over de lipliner! Eigenlijk zou ik in eerste instantie deze als basis aanschaffen of aanraden bij de verkoop. Hij is namelijk super romig, vettig en goed gepigmenteerd. Juist omdat hij zo vet is glijd hij gemakkelijk over je huid heen en hoef je dus niet veel druk uit te oefenen. Daar zijn mijn lippies blij mee!

IMG_4410

Daarnaast kost dit product maar €2,99!!!

Zoals ik al eerder zei zou ik alleen al de lipliner op zichzelf gebruiken. Prachtig! Het geeft een mooi matte effect waar ik persoonlijk heel erg van houd. Mocht je meer van de glanzende look houden kun je dus gemakkelijk de lipstick er overheen aanbrengen. Deze combo blijft goed lang zitten, al geeft het wel af. Dus elk glas krijgt een prachtige, paarse stempel.

IMG_4531                                                               Foto: geheel lipliner

Over all ben ik dus best tevreden. Zeker voor het zachte prijsje! Toch kan niet iedereen met zo’n kleur rondlopen.. zou jij het durven?

2 reacties op ‘Etos Purple Haze Lipstick & We Rebel Together Lipliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s