In bad Met Etos Limited Edition Rosemary & Fig

Ken je dat gevoel dat je alles even zat bent en een oppeppertje nodig hebt? Ik wel!
Een heerlijk bad of douche kan wonderen doen; vooral met lekker ruikende producten.

Sinds kort heeft de Etos een nieuwe limited edition lijn toegevoegd aan het Botanical Boost assortiment. De geur; rozemarijn met vijgen. Een heerlijke herfstgeur die je even dat warme gevoel van binnen geeft.

Er bestaan meerdere producten van deze lijn, zo heb je;
– kaars
– douchefoam
– bodycrème
– massageolie
– handcrème

Allen heerlijke producten die elkaars geur versterken zodat je hier lang van kunt genieten!

Aangezien het herfstweer inmiddels behoorlijk aanwezig is leek het me leuk om een heerlijk badmomentje voor jullie samen te stellen. De ingrediënten hiervoor zijn de kaars, de bruisbal en de douchefoam. Nu nog even een muziekje of een goed boek erbij en je bent helemaal klaar voor een geniet-momentje!

IMG_5481

Als allereerst de kaars; voor het ultieme ik-maak-thuis-mijn-eigen-spa moment mag een kaars niet ontbreken! Ontzettend leuk dat de Etos dit product heeft toegevoegd aan hun limited edition lijn. Even de fik erin en vervolgens wordt je gehele ruimte vervuld door een heerlijk, warme geur. De geur is ietwat zoetig; ik hou d’r van!

Dan de bruisbal; wat een kleurrijk ding om te zien! Ik word er vrolijk van! Heerlijk ook dat je de geur al door de verpakking ruikt en hierdoor meteen zin hebt om hem te gebruiken.
Wanneer de bruisbal in contact komt met water ontstaat er een rode bubbelexplosie; wat vind ik dat toch fascinerend om naar te kijken! Je eigen ASMR momentje in bad.
Meteen wordt de rozemarijn met vijgengeur versterkt en ruikt de gehele badkamer lekker. Ik merk dat de ingrediënten mijn huid niet droog maken maar heerlijk zacht verzorgd. Een klein minpuntje; in de bruisbal zitten meerdere kleine takjes rozemarijn verwerkt. Leuk als je zit te bubbelen; minder bij het leeg laten lopen..

IMG_5525

Om je lichaam goed schoon te maken is er toch wat meer nodig dan alleen een bruisbal. Gelukkig zit er ook een foam in deze limited edition lijn. En wauw deze heeft me blij verrast! Nu moet ik zeggen dat ik over alle producten zeer tevreden ben, maar de foam is toch echt wel mijn favoriet! Je hoeft maar heel weinig te spuiten voordat je een mega schuimbal in je hand hebt. Vooral het feit dat het zo’n vaste, dikke schuim is heeft mij erg blij gemaakt. Zo heb je maar weinig nodig en kun je dus nog lang van dit product genieten.

Ben jij door dit artikel ook zo enthousiast geworden? Haast je dan snel naar de Etos!

3 reacties op ‘In bad Met Etos Limited Edition Rosemary & Fig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s